Gökyüzünü Fethettiler

Gökyüzünü Fethettiler

İnegöl Belediyesi ve Hadim AVM tarafından bu yıl 4.sü düzenlenen geleneksel babalar günü uçurtma şenliği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte sürpriz hediyeler sahiplerini buldu.

Hikmet Şahin Kültür Parkı, Şahin Tepesinde gerçekleştirilen uçurtma şenliğine çok sayıda uçurtma sever katıldı. En güzel uçurtma yarışmasında Onur Çemenli, en büyük uçurtma yarışmasında İlhan Tatlı, en yüksek uçan uçurtma yarışmasında Ayhan Volkan Aras birincilik ödülüne layık görülürken, en küçük yarışma kategorisinde ise Züleyha Özdemir birinci seçildi. Ayrıca dereceye giren Lokman Alkış, İnan Kise, Suat Aras, Merve Yağmur’a ise çeşitli hediyeler takdim edildi. Etkinlikte babalar çocukları ile birlikte keyifli vakit geçirdi.

Yarışma sonrası açıklama yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, tüm babaların babalar gününü kutlayarak “Uçurtma şenliğinin bu yıl 4.sünü yapıyoruz. Bu iş tahminimizden daha fazla tuttu. Seneye belki de biz daha farklı bir mekânda projeyi büyüterek yapmak durumundayız. Çünkü mekân dar olduğu için biraz yoğunlukta var. Çok fazla ilgi alaka var. Amacımız burada babalar günü dolayısıyla ve yazında başlangıcıyla çocukları eğlendirmek ve gönüllerince vakit geçirebilecek ortamları onlara sağlamak. Bu işin ana sponsoru Hadim AVM, biz belediye olarak onlara alt yapı desteği veriyoruz. Ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Dereceye giren babalar ile çocuklarını da kutluyorum.” diye konuştu.

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07