GÖVDE GÖSTERİSİ

GÖVDE GÖSTERİSİ

Saadet Partisi’nin Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdiği Büyük İnegöl Buluşmasına binlerce İnegöllü katıldı.

Saadet Partisi’nin dün Kapalı Spor Salonunda düzenlenen aday tanıtım törenine binlerce İnegöllü katıldı.

 

Büyük İnegöl Buluşması adı verilen programa, SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç, SP Bursa İl Başkanı Mehmet Atmaca ve Başkan Yardımcıları, SP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu, SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SP İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, oda ve dernek başkanları, bazı mahalle muhtarları ile çok sayıda partili katıldı.

 

HEYECAN BU SALONDAN TAŞTI

Programın açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Cenabı Hakka ne kadar şükretsek azdır. 5 ayı aşkın zamandan beri sahadayız, mücadele ediyoruz, hocamızın ifadesi ile terliyoruz, terliyoruz, heyecanlıyız ve heyecan bu salonda taştı. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. İnanç varsa imkân da vardır. İnegöl ilçe teşkilatımız yola çıktığı günden beridir hiçbir düşünceyi hiçbir kesimi ayırt etmeden hepsine gönlünü, kalbini açmış bir teşkilat olarak bu salonda İnegöl’ün her yerinde inşallah 30 Mart akşamından itibaren İnegöl’de Saadet kazanacak, İnegöl kazanacak inşallah. Ve inşallah bütün çalışmalarımızda gördüğümüz gibi bundan sonra da kalan 3 haftalık süre içerisinde bütün gönüldaşlarımız bizi destekleyen bütün hemşerilerimiz inşallah üzerlerine düşen vazifeleri yerine getirerek tüm halkımıza ulaşarak saadet gelecek yüzler gülecek” dedi.

ÖLECEĞİMİ BİLSEM BU YOLDAN DÖNMEYECEĞİM

SP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selim Sait Terzioğlu ise, “Sizleri seviyorum, Bursa emanetinize sahip çıkmaya söz veriyorum. Önüme mezar taşımı çıkartsalar bu yoldan dönmeyeceğime, emanetinize sahip çıkacağıma söz veriyorum” şeklinde konuştu.

EZGİ ŞÖLENİ

Programda sahne alan Umut Mürare söylediği ‘Güller Açmasa da’, ‘Aydınlığın Şarkısı’, ‘Selam Olsun’, ‘Sevdalın Olsam’ ezgileriyle unutulmaz anlar yaşattı.

PROJELER TANITILDI

Ezgi şöleninin ardından Saadet Partisi 2014 yerel projeleri ve Belediye Meclis Üyesi Adayları programa katılanlara tanıtıldı.

AKTAŞ VE FİDAN’I EVLERİNE GÖNDERECEĞİZ

Proje ve aday tanıtımının ardından büyük bir coşku içerisinde sahneye çıkan SP İnegöl Belediye Başkan Adayı Salih Berber, “Biz sizi şölene davet ettik. Gelin 30 Mart akşamı ilan edilecek Belediye Başkanınızın şölenini görün dedik. Şu anda Allah rızası için çalışacak pırıl pırıl kardeşlerimi bana yar ve yardımcı etti. Sizin gibi imanlı güzel insanları da bize dost etti. İnançla inanarak ifade ediyorum ki biz İnegöllülerin hayırlı duasını alacak ve güzel hizmetleri yapacağız. Bu kadro, bu teşkilat vitrinde süs olsun diye belirlenmedi. Taşın altına elini koyacak seçilmiş kardeşlerimizdir. İnegöl’ün beyni ve kalbi burada atıyor. Biz inşallah İnegöl’ümüzü köyleri ile ayağa kaldıracağız. Bunu için artık 10 yıldan beri çalışmış ve zamanı dolmuş, yapacakları her şeyi yapmışlar için bir iyilik yapıp onları evlerine gönderiyoruz. Bu ağır yükü onların omzundan alıyoruz. Diğer taraftan zaten sahaya yorgun argın çıkmışlara, bu iş sizin işiniz değil sizde yerinize oturun diyoruz” ifadelerini kullandı.

PIRIL PIRIL KADRO İLE YOLA ÇIKTIK

Saadet kazanınca herkesin kazanacağını belirten Berber, “Herkesle istişare ederek pırıl pırıl bir yönetim ortaya koyacağız. Annelerin endişe duyan dert ve sıkıntılarını gidereceğiz. İnegöllü hemşerim artık sevinin. İnşallah hak ettiğin hizmetlerle tekrar buluşuyorsun. Bu salon gösterdi ki İnegöl Saadet ile buluşuyor. İnegöl burada ama bizim 30 Mart’a kadar süremiz var. Burada olanların hepsi 7 kardeşimize ulaşsın ve bizimle gönüldaş yapsın. İşi askıya almak olmaz. Şu anda yarışı 1. sırada götürüyoruz ama rabbim çalışana verir. Biz çalıştık bu tabloyu oluşturduk. Erken çıkan yol alır, çarşıya erken giden meyvenin tazesini alır, geç giden ise döküntüleri alır. İnegöl’ü yönetecek pırıl pırıl kadro burada. Hepinize hayırlı uğurlu olsun. İyi insanlar için iyiler kazanacak diyorum” diye konuştu.

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ PLAKETLENDİRİLDİ

Berber’in konuşmalarının ardından 2009-2014 yıları arasında Saadet Partisi adına Belediye Meclis Üyeliği yapan isimlere teşekkür plaketleri takdim edildi.

YERELDE VE GENELDE TÜM DERTLERİ SÖKECEĞİZ

Son olarak kürsüye çıkan SP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Tongüç ise, İnegöl’de emaneti devralma şölenine hoş geldiniz diyerek, “30 Mart’ta çok önemli bir seçime gidiyoruz. Türkiye’de bir cepheleşme siyaseti ile neredeyse yerel seçimlerin hiç ağza alınmadığı, bir oldu-bitti ile 5 senelik kayba doğru insanımızı götürmek istiyorlar. Ama şuurlu insanlarımızı doğruyu biliyorlar. Biz Saadet Partisi olarak pırıl pırıl kadrolar ile milletimizin karşısına çıktık. Bu bizim için bir marka projedir. Bizim elimizdeki proje yerelde ve genelde tüm dertlerimizi çözecektir. Türkiye’yi bu kadrolarımızın yaptığı çalışmalar ile ayakta tutmak istiyoruz. Türkiye dışarıdan kuşatılıyor ve zayıflatılmaya çalışılıyor. Batının uygulamaları ile zarar uğramaya başlamıştır. Biz milli görüş olarak elimiz kolumuz bağlı bekleyemeyiz, buna seyirci kalamayız. Biz 40 yıldır bu milletin bir çukura doğru götürülmesi karşısında vazifemizi yaptık ve yapacağız. Kimsenin makamı ve parasıyla işimiz yok. Ama sonunda bu milletin malına kast eden babamız bile olsa elini tutmak görevimizdir. Belediyecilik bizim işimizdir. Bu milletin hakkını muhafaza etmek için 30 Martta bir seçime gidiyoruz. İnegöl’de önemli bir karar verilecek. Oy vermek çok önemli bir görevdir. Bizim bu kadromuz siz dinlenirken yaptıkları hizmetler ile sizlerin hayır kapıları olacaklardır. Biz İnegöl’de tüm Türkiye ve dünyaya belediyeciliğin nasıl olduğunu göstermek için bu kadroyu hazırladık. Biz aday belli olduktan sonra onu yalnız bırakmadık. Belediye meclis üyelerimiz sürekli çalışacak. Belediyede çalışan kardeşlerimiz sürekli bizimle birlikte çalışacak. Muhtar ve STK’larımız ile iş birliği içerisinde olacağız. Bu kadro yakasında rüşvet, iltimas, partizanlık, adam kayırmacılık ve adaletsizlik değil, milli görüşün şeref madalyasını taşıyan bir kadrodur. Biz bu milletin menfaatine yapılan işlere asla karşı çıkmayız. Biz efsane belediye başkanları çıkarttık ve milletimiz şeref madalyasını yakamıza taktı. Biz komşumuzun başı sıkışığında nasıl koşuyorsak, İnegöl’e de sahip çıkmak için komşularımızı Saadet Partisine oy verecek seviyeye getirebilirsek üzerimize düşeni yapmış oluruz. Bu seferberliği de şimdiden başlatmış oluruz. Yakında 30 Mart itibari ile sandıkta İnegöl’de Saadet Partisinin patladığı görülürse kimse şaşırmasın” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00