GÖZLER TEMAYÜLDE

GÖZLER TEMAYÜLDE

Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediye başkanlıklarında yaşanan değişimin ardından sıra Ak Parti ilçe başkanlığı değişimine geldi. Bursa ve İnegöl siyasetindeki köklü değişiklik, ilçe başkanının belirlenmesinde önemli rol oynayacak. İlçe Başkanlığı için 4 is

2019 seçimleri öncesi AK Parti´de yaşanan değişim ve dönüşümün etkileri sürüyor. Ayhan Salman´ın AK Parti İl Başkanlığı görevine getirilmesi ile başlayan süreçte, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin istifası alınmış ve yerine İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş getirilmişti. Aktaş´tan boşalan belediye başkanlığı görevine ise belediye başkan yardımcısı Alper Taban getirildi.

TEMAYÜL BUGÜN

AK Parti Bursa´da yaşanan değişim ve dönüşümde sıra ilçe başkanlıklarına geldi. Adem Demirel´in yeniden aday olmayacağı ilçe başkanlığı için İnegöl AK Parti´de 4 isim ön plana çıkıyor.  Ak Parti İlçe yönetiminde görev yapan Nezir Kuyumcu, Belediye Meclis Üyesi Sedat Öpçiner, eski yöneticilerden Mustafa Ersan ve Ergün Çağlar´ın ismi, ilçe başkanlığına en yakın isimler olarak dikkat çekiyor. Bugün yapılacak temayül yoklamasıyla İnegöl ilçe başkanlığına getirilecek isim netlik kazanacak. AK Parti Bursa İl Başkanlığı´nın da etkili olacağı belirlemede, sürpriz bir ismin ilçe başkanlığına getirilmesi de bir ihtimal olarak konuşuluyor. 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,36% -0,34
  • EURO

    34,70% -0,19
  • GRAM ALTIN

    2397,21% -1,04
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22