www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GÖZLER KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDA!

GÖZLER KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDA!

İnegöl’e il sözü veren ve önemsediğini her fırsatta dile getiren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun İnegöl’den tecrübeli bir ismi seçilecek sıralamadan milletvekili adayı göstermesi bekleniyor.

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları belli oldu. Gözler, partilerin milletvekili aday listelerine çevrildi. Her dönem bir ismi TBMM’ye gönderen İnegöl’ün bu kez 3 isimle temsil edilmesi bekleniyor. Büyük bir çekişmenin yaşanacağı seçimleri hangi lider ya da ittifak kazanırsa kazansın 14 Mayıs seçimlerinin İnegöl ve İnegöllüler açıcından bir başka önemi daha var. Zira Nüfusu ve ekonomik verileri ile 40 ilden büyük olan İnegöl yıllardır il olmak istiyor. İnegöl’ün il yapılması konusunda iktidar kanadından bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmazken, Millet ittifakını oluşturan partiler,  İnegöllülere il sözü vermişti. 

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’da İnegöl’e il sözü veren liderlerden. Peki, CHP Lideri il sözü verdiği İnegöl’den hangi isme milletvekili olma yolunu açacak merakla bekleniyor. CHP’den Milletvekili aday adayı olan isimlerinden en tecrübelisi ise 2 dönem Kurşunlu Belediye Başkanlığı yapan Erkan Dönmez. Aynı zamanda İnegöl ve Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi. Seçildiğinde Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olan Erkan Dönmez, CHP içerisinde muhafazakâr kimliği ile ön plana çıkıyor. 

İnegöl ziyaretinde ilçemize il sözü veren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, İnegöllüleri TBMM’de temsil edecek bir ismi mutlaka seçilebilecek sıradan aday göstermesi bekleniyor. 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19