GÖZTEPE ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİ

GÖZTEPE ŞAMPİYONLUĞA KENETLENDİ

2. Lig Kırmızı Grup`ta ilk yarının ardından 8 futbolcuyla yollarını ayırıp kadroyu 5 yeni isimle takviye eden Göztepe`de Teknik Direktör Metin Diyadin, Tek hedef şampiyonluk” dedi.

Direkt olarak 1. Lig`e çıkacak bir takım kurduklarını dile getiren Metin Diyadin, 2. yarıda 17 maçın en az 15`ini kazanmayı amaçladıklarını söyledi.

KAYIPSIZ GEÇMEMİZ ŞART

Grupta Bandırmaspor, İnegölspor, Hatayspor ve Sarıyer ile zirve için büyük bir yarış içine gireceklerini Diyadin, “20. haftadan itibaren üst üste İnegölspor, deplasmanda Sarıyer ve Hatayspor ile kritik maçlar oynayacağız. Hedefe ulaşmak için bu müsabakaları kayıpsız geçmemiz şart” dedi.

GÖZTEPE’NİN BAŞARISI İÇİN GEREKEN YAPILIR

Samed Kartal ve Enes`in satış listesine konmasının bazı çevrelerce sürpriz olarak değerlendirildiğini belirten Metin Diyadin, “Göztepe`nin başarısı için ne gerekiyorsa o yapılır. Burada kişiler değil kulübün çıkarları önemlidir” dedi. Antalya`da bugün başlayan 2. kampta yeni sistemi oturtmaya çalışacaklarını sözlerine ekleyen Metin Diyadin, “İlk kamp oyuncuların fiziksel gelişimlerine yönelikti ancak şimdi hazırlık maçlarıyla birlikte yeni bir kurgu oluşturacağız. Aldığımız futbolcuların hepsine kefilim” ifadelerini kullandı.

Göztepe`nin Bucaspor ile henüz anlaşamayan Zafer Çevik konusunda da ısrarlı olduğu bildirildi.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68