www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Griffin Turizm Acentesi Hizmete Açıldı

Griffin Turizm Acentesi Hizmete Açıldı

Burak Balkan´a ait GriffinTurizm Acentesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı Adliye sokak sandalcı iş merkezi  kat.1 D.37 adresinde hizmet verecek olan işyerinin açılışına; İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban,,İYİ Pati İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir, oda ve dernek başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan işyeri sahibi Burak Balkan; ?Griffin turizm ailesi olarak bu günlere önümüze çıkan tüm engelleri aşarak gelebilmenin haklı gururunu sizler ile paylaşmak istedik. 13 Ağustos 2018 tarihinde resmi olarak açılışımızı vererek çıktığımız bu yolda, 28 aralık 2018 tarihinde A grubu seyahat acentası işletme belgemizi almaya hak kazandık. Gereken prosedürleri yerine getirmemizden sonra gelecek hedeflerimize ağırlık verdik.

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, "Şehrimizde yeni bir işletmenin açılması bizim için gurur vesilesi bunu da her açılışta ifade ediyorum.Bu demek ki;İstikrarın gelişmesi yada yeni iş yerleri açıyorlar.Bu güzel Bir şey,İnegöl bu konuda biraz daha şanslı diye düşünüyorum,özellikle girişimcilik ruhunun mobilyadan başlayarak diğer sektörlerede geçerek bir girişimcilik ruhu olduğunu görüyoruz.Biz kardeşlerimize açmış oldukları iş için başarılar diliyoruz ama açtığı başlık  büyük bir başlık;Turizmle ilgili bundan sonraki bugüne kadar yapılmış olan mutlaka bizim marka değerimize,şehrimize kattıklarından ortaya koyarsak bizimde turizm adına büyük şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.Başta eylem planları olmak üzere markalaşmak olmak üzere bir dizi çalışmalar düzenliyoruz.Bunları da inşallah devam ettirmek için çalışacağız.Allah utandırmasın diyorum inşallah başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum çünkü artık onların gençlerin dönemi ve bilişimin,teknolojinin yaygın olarak kullanıldığı bir dönemdeyiz.Tekrar kendilerini tebrik ediyorum.? ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından dualar eşliğinde kurdele kesimi yapılarak firmanın açılışı gerçekleştirildi. Akabinde ise açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25