GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ

GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYORUZ

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, önceliklerinin lig olduğunu fakat kupada gruptan çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Bordo Beyazlı ekibin B Grubu´nda Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Sancaktepe Belediyespor ile eşleşilen Ziraat Türkiye Kupası kura çekimini değerlendirdi.

ÖNCELİĞİMİZ LİG

Özdemir, ?Gönlümüzden geçen büyük bir takımla eşleşmekti. Ama onun da bir takım handikapları olacaktı. Öyle büyük bir takımla eşleşince kendi iç sahamızda o maçları oynayamama gibi bir durumun içinde kalacaktık. Belki böylesi hayırlı oldu. 2 tane İstanbul takımı bir de Rize var. Tabiî ki statü gereği grubumuzda 2 tane Süper Lig takımı var. Onları geçmek kolay mı? Pek kolay olduğunu düşünmüyorum. Ama bu iddiasızlık anlamında da kesinlikle böyle düşünülmesini istemiyorum. Oynanan her maçta bir iddia vardır. Kadromuzu en iyi şekilde kullanıp, bu maçlarda başarılı olmak istiyoruz. Bizim için ligin daha önemli olduğunu düşünüyorum. Ama Ziraat Türkiye kupasında hangi maçı oynarsanız oynayın her takım iddialıdır. Biz de o takımlardan bir tanesiyiz. Bu her çıkacağımız maçı hafife alıp, bu gruptan çıkmak istemiyoruz anlamını taşımasın. Mutlaka iddiamız var. Gruptan çıkmak istiyoruz. En kötü bu gruptan çıkıp bir çeyrek finali görmek en büyük arzumuz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07