www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Güç; Çok istediğimiz 3 puanı aldık

Güç; Çok istediğimiz 3 puanı aldık

Ligde yaşadığı önemli puan kayıpları ile ligdezor günler geçiren İnegölspor´da, deplasmanda karşılaştığı Amed sportif Faaliyetler karşısında elde ettiği galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Maç sonrası galibiyetin sevincini yaşayan İnegöl spor Başkanı Eşref Güç,?ligde zorlu bir mücadele yaşanıyor. Biz şu anda çok daha iyi yerlerde olmayı, çok istememize rağmen bir türlü istenilen sonuçları alamayarak gurupta hiçte arzu etmediğimiz yerde olmak bizleri de fazlası ile üzmekte. Son olarak deplasmanda oynadığımız Amed sportif faaliyetler takımı karşısında kazanma adına ortaya koydukları iyi mücadelenin karşılığını 3 puanla dönerek almak bizler acısından önemli bir kazanım olarak nitelendiriyorum.Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.Bu galibiyetin devamını bu hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Gümüşhane spor karşısında da devam ettirerek,gurupta üst sıralara çıkmayı arzu ediyoruz? dedi.

Başkan Eşref Güç, Diyarbakır´da maçı kazanmanın sevincinin yanı sıra gösterilen ilginin de kendisini sevindirdiğini belirterek, ?İnegöllü olan Çüngüş Kaymakamı Mehmet Durgut´un tüm günü bize harcayarak,ortaya koyduğu misafirperverlik  örneği bizi fazlası ile memnun etmiştir.Diyarbakır´ın tarihi yerlerine gezdirmesi,heyetimize  kahvaltı vererek,güzel bir ev sahipliği yapması ile sıcak bir görüntü sergilemiştir.Diğer taraftan güzel dostluklar edindiğimiz Amed Sportif faaliyetler kulübü başkanı Ali Karataş ve yönetim kurulunun maçın ardından yemekte bize ağırlaması bizi fazlası ile memnun etmiştir.İnegöl spor adına İnegöllü  Çüngüş kaymakamı Mehmet Durgut,Amed külüp başkanı  Ali Karataş ve yönetim kuruluna ,güvenlik güçlerine bizlere gösterdikleri  güzel misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.

Haber ve Fotoğram : M.Salih KAYGUSUZ

 

 



  • BIST 100

    9792,6%0,78
  • DOLAR

    32,56% 0,23
  • EURO

    34,98% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2447,59% 0,48
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00