www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GÜÇ KAYBIMIZ YOK

GÜÇ KAYBIMIZ YOK

Saadet Partisi İlçe Başkanı Bahri Urgun, partilerinde yaşanan istifalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada güç kaybına uğramadıklarını söyledi.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Bahri Urgun, partide yaşanan süreçle ilgili ve İnegöl’deki istifalarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şu anda ellerine ulaşan resmi olarak iki istifa bulunduğunu bildiren Urgun, kendilerine ulaşmayan ancak HAS parti oluşumu içerisinde yer alacaklarını duydukları iki isim olduğunu da söyledi. Urgun, “Saadet Partisinde çalışmayacağını ifade eden iki meclis üyemiz var, ama onların istifaları henüz bize ulaşmış değil. Fakat Saadet Partisi İnegöl’ün en güçlü siyasi oluşumlarından bir tanesidir. Bu noktada Saadet Partisi ilçenin menfaati uğruna yapılabilecek ne varsa üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Bu saatten sonra da devam edecektir. Bize istifası net olarak ulaşan İsmail Sıtkı Baykoz ve Hüseyin Doğan var. Ahmet Kara ve Hivzullah Ayte’nin ise HAS parti oluşumunda yer alacaklarını duyuyoruz, ancak bize ulaşan bir istifaları yok” dedi.

 

‘Yaşanan Gelişmeler Basına Yansıdığı Gibi Vahim Değil’

Saadet Partisi Teşkilatı olarak yaşanan sürecin ardından Türkiye genelinde ve İnegöl’de bir takım gelişmeler olduğunu kaydeden Urgun, “Fakat bu gelişmeler basın yansıdığı şekilde değil, çok daha düşük düzeyde ve düşük oranda. İnegöl’de yaşanan gelişmelerde, yapıyla alakalı her hangi bir gelişme söz konusu olmadı. Birkaç arkadaşımız partimizden uzaklaştı. Bunun dışında birkaç arkadaşımızda hiçbir yerde çalışmadı, herhangi bir tarafta da görev almadı. 2 hafta önce Bursa’da bir il divan toplantısı tertip edildi. O toplantıda basının yansımalarının o şekilde olmadığını gördük. Çok düşük oranda ilçelerde ayrılan arkadaşlarımızın olduğunu gördük. Çok şükür hiçbir güç kaybımız yok. İnegöl teşkilatı olarak, hem kongreye davet maksatlı hem de kongreden önce teşkilattaki durumun net bir şekilde ortaya çıkmasıyla alakalı olarak bir basın toplantısı tertip ettik. Orada teşkilatımızın yönetim kurulundan ziyade, mahalle teşkilatlarından ziyade teşkilatımızda daha önce görev almış ağabeylerimiz vardı. O gün gücümüzü teşkilat dışında olanlarla birlikte bir kez daha göstermiş olduk” açıklamalarında bulundu.

 

‘Saadet Partisi Türkiye Siyasetine Yön Vermeye Devam Edecek’

Saadet Partisinin Türkiye siyasetine yön vermeye devam edeceğini vurgulayan Urgun, “Erbakan hocamın önderliğinde yaklaşan genel seçimlerde Saadet Partisi Türkiye’de ve İnegöl’de herkes görecek ki, güçlü potansiyeli ile Türkiye’nin siyasetine yön vermeye devam edecektir. Genel seçimle alakalı herhangi bir start verme durumumuz söz konusu değil. Zaten biz İnegöl teşkilatı olarak sanki sürekli seçim varmış formatında çalışmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19