GÜÇ´ÜN RAKİBİ YOK

GÜÇ´ÜN RAKİBİ YOK

Geçtiğimiz yıl çift liste ve rekor katılım ile gerçekleştirilen İnegölspor Olağan Kongresi´nin ardından bu yıl gidilecek kongrede mevcut Başkan Eşref Güç´ün karşısına liste çıkmaması Güç´ün yeniden başkan olacağı ihtimalini güçlendiriyor.

 

Sezonu Play-Off Final maçında penaltılarda kaybederek kapatan İnegölspor´da Genel Kongre ile Mali Kongre´yi birleştirerek yeniden yönetim seçimi yapmak için kollar sıvanırken geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen seçimin çok uzağında bir hava yaşanıyor.

RAKİPSİZ

Geçen yıl 205 delegeyle gerçekleşen ?Rekor katılım´ ve çift liste ile yapılan kongrede Eşref Güç ile Yücel Demir kozlarını paylaşmış, Güç 156 oy ile yarışı önde tamamlamıştı. Yönetimin başına geçerek güçlü bir kadro kuran ve sezona şampiyonluk iddiası ile başlayan Güç, sezonun ardından yaşanan Play-Off maçlarında da iyi neticeler alarak finale kalan İnegölspor´un penaltılarda 1. Lig hayalinin son bulması üzerine bu sezon gerçekleştirilecek olan Mali Kongre ile Genel Kurulu birleştirme kararı almıştı. İlk oturumu 15 Haziran Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan İnegölspor Genel Kongresi´nde adaylığını açıklayan mevcut Başkan Eşref Güç´ün karşısına henüz 2. bir liste çıkmadı. Seçime sayılı günler kalmasına rağmen rakibi bulunmayan Güç´ün yeni dönemde de başkan olarak göreve devam edeceği muhtemel görünüyor.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22