www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Güldüren, veda etti

Güldüren, veda etti

İnegölspor´da yapılan kongre sonrası göreve gelen Münür Kanar yönetimi Teknik Direktör İsmail Güldüren ile yolları ayırdı. Görevine son verilen Güldüren, basın açıklamasıyla İnegölspor´a veda etti.

Basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamalarda bulunan İsmail Güldüren, ?Geçtiğimiz sezon Eşref Güç yönetimi ve kurulunun teklifi ve daveti üzerine ekibimle birlikte göreve geldik. İlk günden itibaren takımın sadece teknik konularıyla değil her türlü sorunlarıyla mücadele verdik. Yaşadığımız birçok olumsuz olayı kamuoyuna çıkarmadan kendi içerimizde çözdük. Eşref Güç yönetiminin olağanüstü kongre kararı alması sonucunda dün göreve Münür Kanar ve yönetimi geldi. Yeni göreve gelen yönetim kurulunun önünü açmak adına İnegölspor Teknik Direktörlük görevimi ekibimle beraber bırakıyorum. İddialı ve hedefe oynayacak bir ekip kurduk. Oluşturduğumuz bu kadronun sezon sonu bizi hedeflediğimiz yere götüreceğinden zerre şüphem yoktur. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada İnegölspor´a her alanda katkı koymaya devam edeceğim. Görev yaptığımız süre zarfında bizlere katkı koyan ve emek harcayan herkese ekibim ve kendi adıma teşekkür ediyorum? dedi.

Maçtan önceki akşam İnegölspor tesislerinde yaşananların canını sıktığı için görevinden ayrıldığını belirten Güldüren, ?Bir kulübün teknik direktörüne onu da bırakın bir insana yapılmayacak davranışlara bulunan yönetim kurulu kamp akşamı yaptıkları hareketler canımı sıktığı için kulüpten ayrıldım. Tesislerde bir teknik direktör var. Siz daha yeni seçilmişsiniz, teknik direktörü çağırmadan kadro dışı kalan oyuncuları seçilir seçilmez kulübe çağırıp onlarla konuşma yapıyorlar. Bunlar futbol içerisinde yapılmaması gereken davranışlar. Geçmişteki çalıştığımız başkanlara da sorabilirsiniz İsmail Güldüren İnegölspor´dan bir kuruş talep etmiş mi? 15 Nisandan beri İnegölspor´da teknik direktörlük yapıyorum 900 TL Kırklareli maçının pirimini aldım 5 aydır İnegölspor´da çalışıyoruz ben ve ekibim 900 TL´den başka hiçbir para almadık. İnegölspor´dan alamadığım parayla alakalı yaptırım uygulayacağım. Bu parayı alınca da İnegöl´de ki amatör kulüplere ve kulüp personeline dağıtacağım? şeklinde konuştu.  

Güldüren, kırgınlığının olup olmadığı sorusuna ise, ?Şahıslara karşı kırgınlığım var, ama benim İnegölspor´a karşı bir kırgınlığım söz konusu olamaz? ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36