GÜLDÜREN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

GÜLDÜREN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, kendisi hakkında eleştirilerde bulunanlara ateş püskürdü. Güldüren, İnegöllülerden İnegöl’ün evlatlarına sahip çıkmalarını istedi.

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, kendisi hakkında eleştirilerde bulunanlara ateş püskürdü. İsmail Güldüren’in bir marka olduğunu ve böyle bir markayı futbol kulüplerinin 300-400 milyara çalıştırdığını belirten Güldüren, İnegölspor’dan hiçbir şekilde para talep etmediğini, kendisinin İnegöl’ün ve İnegölspor’un çocuğu olduğunu belirterek, “İnegöllüler İnegöl’ün çocuklarına sahip çıksın” çağrısında bulundu.

 

BEN İNEGÖLLÜYÜM, İNEGÖLSPORLUYUM

Hayatı boyunca İnegölspor’un içerisinde olduğunu belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, “Yoluma devam ederim etmem ama her zaman İnegölspor’un yanındayım. Ben İnegöllüyüm, İnegölsporluyum. Ben kendimi hiçbir zaman buranın hocası, yöneticisi olarak görmedim. Kendimi hep buranın bir çalışanı olarak gördüm. Ben Türk futbolunda İsmail Güldüren isem İnegölspor sayesinde oldum. Bugün hayatımı rahat bir şekilde sürdürüyorsam sebebi tabi ki ilk önce kendimdir ama aracı İnegölspor’dur. İnegölspor benim için vazgeçilmezdir. Ben sürekli İnegöl’deyim. İnegöl’de insanlarla yüz yüzeyiz. İnegöl’deki 250 bin nüfustaki insanlar ile İnegöl’ün dışına çıkmak isterim, yine İsmail Güldüren’in kim olduğunu gösteririm. Bunu asla ve asla unutmasınlar. Burada kimseden çekinecek, gücenecek halim yok, 1-2 tane yönetici de dâhil ben onlarla İstanbul, Bursa her yere giderim, İsmail Güldüren’in kim olduğunu gösteririm. Markanın ne kadar büyük ve değerli olduğunu gösteririm. 3. Ligde 15-20 milyar maaş alınıyor, ben burada İnegölspor’dan hiçbir para talep etmedim. İnegölspor benim evim, yuvam. İnegölspor için biz her şeye varız. İnegölspor, İsmail Güldüren ile konuşamaz dahi. Yani İsmail Güldüren gibi bir marka İnegölspor’a getirilemez. İsmail Güldüren gibi bir markayı futbol kulüpleri, 300-400 milyar liraya çalıştırıyor, kontrat imzalatıyor. Ama ben İnegölsporluyum, İnegölspor’un çocuğuyum. İnegölspor için İsmail Güldüren her zaman olacak, her zaman var. Mukaveleli hocası veya ne olursa olsun, ben her zaman İnegölspor’un ve İnegöl’ün çocuğuyum. Hiçbir zaman da insanların eleştirilerinden, övgülerinden kendimi bir yere getirmem. Ben her zaman kendini bilen, nasıl yaşanması gerektiğini bilen bir insanım. Hiçbir zaman iyide de kendimi çok yüceltmedim, kötüde de kendimi aşağılara çekmedim. Benim kendi standartlarım vardır. 15 yıl Türk futbolunda ‘İnegöllü İsmail’ olarak reklam yaptım. Bundan sonra hocalıkta da teknik direktörlükte de ‘İnegöllü İsmail’ olarak devam edeceğim. Asla ve asla unutmasınlar İnegöllüler İnegöl’ün çocuklarına sahip çıksınlar. İsmail Güldüren olur, Gökhan Güleç olur, Hüseyin Yoğurtçu olur, İzzet olur, Ayhan olur, Mutlu ağabey olur, Cengiz ağabey olur. 10 gündür Cengiz Alp ağabeyimiz burada inşallah İnegölspor’un sözleşmeli çalışanı yapacağız. Herkes geçicidir, İnegöllüler bakidir. İnşallah bu kulübün camiasında hep İnegöllüler olur. Çünkü kendi evladı kadar, kendi çocuğu kadar hiç kimse kulübüne sahip çıkmaz. Özellikle ve özellikle dışarıdaki insanların bu insanlara sahip çıkmasını istiyoruz” dedi.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32