www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?Gümbür Gümbür Geliyoruz?

?Gümbür Gümbür Geliyoruz?

31 Mart Seçim ziyaretleri kapsamında İnegöl´e gelen Millet İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ve beraberindeki heyet MERPA Pazar yerini ve esnafları ziyaret etti.

Bursa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, MERPA Pazar yeri ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada; ?Bugün İnegöl´de İYİ Parti İnegöl Belediye Başkan Adayımız Hakan Özdemir ile birlikte Hem esnafı ziyaret ediyoruz aynı zamanda da bölgenin de eksikleri neyse onlarında tespitlerini yapıyoruz. Ayrıca Bugün 14 Mart Tıp Bayramı,Hastanelerimizi,Başhekimlerimizi ve sağlık personellerimizi ziyaret ederek,onların da bugünün anısına, Tıp Bayramlarını kutladık.Hastane ziyaretimizin ardından, Perşembe Pazarına  gelerek esnaflarımızın içindeyiz.?dedi.

İki Ana Şikâyet Var

Bozbey devamında ise MERPA Pazar yerinin eksiklerini ve esnafların taleplerini dile getiren Bozbey; ?Pazarda gördüğümüz eksikler oldukça fazla. Birincisi, aydınlatma ile ilgili, biride çok soğuk olduğundan dolayı esnaflarımızın şikâyetleri var. Yani Pazar yeri ile ilgili iki ana şikâyet var. Üçüncü şikayet ise metrekare bedellerinin fazla olmasından kaynaklı, 30-40 Metre kare olan yerler var 50 ile 100 Türk Lirası ödeyen esnaflarımız var. Bu 100 Lira ödeyen esnafın kar etmesi gerekiyor ki en azından kirasını karşılayabilmesi gerekiyor. Onun için bu konuda da bir tasarruf kullanacağız. Diğer sorunları konusunda burada esnaflarımız ile bir araya gelerek, Esnaf odaları ile bir araya gelerek bu sorunu yerinde çözüp, yerinde uygulamasını yapmamız gerekiyor. Çünkü biz yıllardır Nilüferde, hep esnaflarımızla ortak kararlar aldık. İnegöl´de de bu Pazar yerlerini kullanan esnaflarımızla, esnaf odalarımızla bir araya gelerek bu sorunları birlikte tespit edip, bunlara birlikte çözüm üretip uygulamasını da biz yapacağız.?Dedi.

?İnegöllülerin derdi bizim derdimizdir?

Son olarak Bursa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Bozbey; ?1Nisan ?dan itibaren inşallah görevimizin başında olacağız.31 Mart´ta Bursa Gülümseyecek,İnegöl gülümseyecek.1 Nisan´dan sonrada hemen yapacaklarımız konusunda İnegöl Belediye Başkanımız ile birlikte tüm İlçe Başkanlarımız ile bir araya gelip, tespitleri yapıp hemen yola koyulacağız,çünkü yapılması gereken işler var,eksikler var.Bizim için vatandaşlarımızın derdi var,vatandaşlarımızın dertlerini dert edinen insanız.Bunun için diyoruz ki, İnegöllülerin derdi bizim derdimizdir.?İfadelerini kullandı.

Gümbür Gümbür Geliyoruz

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hakan Özdemir ise yaptığı açıklamada; ?Bugün Bursa Büyük Şehir Belediye Başkan Adayımız ile beraber halkımızın içinde, coşkulu bir gün yaşıyoruz. Aynı zaman da hayatımızın her alanında ihtiyaç duyduğu doktorlarımızın ve Tıp çalışanlarımızın tıp bayramını kutluyoruz. İnşallah 31 Mart´ta gümbür gümbür geliyoruz.?Dedi

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01