www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ BAŞBAKAN’IN ONAYINI BEKLİYOR

GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ BAŞBAKAN’IN ONAYINI BEKLİYOR

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Gümrük Müdürlüğü ile ilgili kararnamenin Bakanlar Kurulu tarafından imzalandığını ve Başbakan’ın onayını beklediğini söyledi.

Sosyal paylaşım sitelerinin müdavimi olan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İnegöl’e kurulması planlanan Gümrük Müdürlüğü ile ilgili son gelişmeleri Twitter’dan duyurdu. Konuya ilişkin olumlu gelişmelerin olduğunu söyleyen Şahin; kararın Bakanlar Kurulu’nda onaylandığını, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın onayını beklediğini söyledi. Şahin, Gümrük Müdürlüğü’nün son olarak Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanacağını kaydetti.

İnegöllü sanayicileri büyüt bir dertte kurtaracak olan ve İnegöl mobilyasına ekonomik açıdan önemli katkıları olacağı belirtilen Gümrük Müdürlüğü ile ilgili olumlu gelişmeler yaşandı. Daha önce MÜSİAD tarafından da Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı’ya iletilen Gümrük Müdürlüğü, Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı.

“Bu İşte Hayırlısıyla Bitecek”

Hüseyin Şahin, Twitter’dan yaptığı duyurusunda; “İnegöl’e kuracağımız gümrük ile ilgili olumlu gelişmeler var. Gümrük kuruluşu ile ilgili kararname Bakanlar Kurulu’nda imzalandı ve Sayın Başbakanımızın onayına sunuldu. Sayın Başbakanımızın göreve Ankara’da başlaması ve onaylaması ile kararname Sayın Cumhurbaşkanımızın onayına sunulacak ve bu işte hayırlısı ile bitecek” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00