GÜN ZAFER GÜNÜ

GÜN ZAFER GÜNÜ

İnegölspor, zirvenin 7 puan gerisinde kaldığı bay haftasının ardından yeniden bir galibiyet serisi başlatmak ve liderle arasındaki puan farkını indirmek için bugün Çamlıdere Şekerspor karşısında 3 puan arayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 26. Hafta müsabakaları bugün oynanacak. Yarın yapılacak olan YGS sınavları nedeni ile 2. Ve 3. Ligde oynanacak müsabakaların tamamı Cumartesi gününe programlanırken, Bordo-Beyazlılar bugün saat 13.30’da kümede kalma mücadelesi veren Çamlıdere Şekerspor’la İnegöl’de karşı karşıya gelecek.

GALİBİYETTEN BAŞKA ÇARE YOK

Sezon başından bu yana sergilediği performansla hem taraftarının gönlünde taht kuran, hem de rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen İnegölspor, son haftalarda bir düşüş yaşasa da Play-Off’lar için en büyük adaylardan biri. Ancak temsilcimizin gözü şampiyonlukta. 7 puan gerisinde bulunduğu zirve için mücadele eden İnegölspor’un bu hedefi için Çamlıdere karşısında 3 puan almaktan başka şansı yok.

İZMİRLİ HAKEM

Öte yandan, zorlu müsabakanın hakemleri de dün Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden açıklandı. İnegölspor Çamlıdere maçında İzmir bölgesinden Ferhan Kestanlıoğlu düdük çalacak. Kestanlıoğlu’nun yardımcılıklarını ise Fatih Söyler ve Can Savaşan yapacak. Gökhan Esen ise maçta dördüncü hakem olarak görev yapacak.

BALIKESİR ALTAY SINAVINDA

İnegöl’ün en yakın takipçisi Tokatspor son sıralara demir atan Denizli Belediyespor ile karşılaşırken, Lider Balıkesir’in bu haftaki rakibi ise Altay. Balıkesirspor’un zorlu Altay deplasmanında yaşayacağı puan kaybı, İnegölspor’u zirveye bir adım daha yaklaştıracak.

 

HAFTANIN PROGRAMI:

Ofspor – Kırklarelispor

Körfez FK – Bayrampaşa

İskenderun D.Ç. - Anadolu Selçuklu

Gaziosmanpaşa – Eyüpspor

İnegölspor - Çamlıdere Şekerspor

Alanyaspor - Yeni Malatyaspor

Tokatspor - Denizli Belediyespor

Altay - Balıkesirspor



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00