GÜNAYDIN VE MOLLAER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

GÜNAYDIN VE MOLLAER AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın’ın kızı Özge Günaydın, Cumartesi akşamı düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Güngör Sabri Günaydın ve Fethiye Günaydın’ın Su İşleri’nde çalışan kızları Özge Günaydın, Cumartesi akşamı Lider Düğün Salonunda düzenlenen düğün cemiyeti ile eski mobilyacılardan merhum Abdullah Mollaer ve Huriye Mollaer’in özel bir firmada ithalat-ihracat sorumlusu olarak çalışan oğulları Mümin Mollaer ile dünya evine girdi.

Düzenlenen düğün törenine; Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, Yenice Belediye Başkanı Hasan Aksu, İnegöl Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Şen, Turgay Yel ve Gülhan Şahin, İnegöl Yeni Gazeteciler Derneği Başkanı Yahya Balakuş, İnegöl Belediyesi Daire Müdürleri ve Birim Amirleri ile belediye personeli ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikahını Belediye Başkanı Alinur Aktaş kıydı. Özge Günaydın’ın nikâh şahitliklerini Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ve Ömer Onan yaparken, Mümin Mollaer’in nikâh şahitliklerini ise Necat Bayram ve Azmettin Gündüz yaptı.



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32