www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Günün en iğrenç haberi

Günün en iğrenç haberi

Geçtiğimiz günlerde İnegöl´de meydana gelen olayda, eski sözlüsünü bir takım fotoğraflarla tehdit ettiği öne sürülen şahıs, sözlüsünün şikâyetini geri alması için evini basmaya kalktı.

Edinilen bilgilere göre olay İnegöl´de gerçekleşti. Z. L (19) isimli genç kadın, M.B (23) isimli şahıs ile sözlendi. Daha sonra Z.L.,M.B.´den ayrılmak istediğini ifade etti.

Genç kadın yaşananların ardından M.B ile tamamen bağlarını koparırken, bir süre sonra farklı bir kişi ile sözlendi. Bunu duyan M.B, genç kızın bir takım fotoğraflarını yayacağını ifade ederek, tehditler savurmaya başladığı iddia edildi.

Bu konuda mağdur olan Z.L., Emniyet Müdürlüğü´ne giderek şikayetçi oldu. Kendisi hakkında şikayetçi olduğunu öğrenen 23 yaşındaki M.B, akrabaları ile 2 araç ile şikayetini geri çekmesi için genç kadının ailesi ile yaşadığı eve gitti.Evlerine girmesini istemeyen Z.L ve ailesi kapı önünde tartışmaya başladı. İddiaya göre bu sırada Z.L.´nin ağabeyi darp edildi.

Hastanede alınan darp raporunun ardından, M.B. hakkında yeniden şikâyette bulunuldu. Alanyurt Emniyet Müdürlüğü Karakolu önünde tekrar aileler tekrar kavga etmeye başladı. Kavgayı polisler ayırırken, konu ile ilgili tahkikat sürüyor.

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9506,34%-0,25
  • DOLAR

    32,49% 0,13
  • EURO

    34,72% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2489,94% 1,14
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71