www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Gürbüz ve Yönetiminden OYDER´e Ziyaret

Gürbüz ve Yönetiminden OYDER´e Ziyaret

Kafkasspor Kulübü Başkan Adayı Özgür Gürbüz ve Yönetim Kurulu Üyeleri önceki akşam Oylat Doğa Koruma Derneğini ziyaret ederek kongre öncesi fikir alışverişinde bulundular.

Ziyarette konuşan Kafkasspor Kulübü Başkan Adayı Özgür Gürbüz, yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi. Gürbüz, öncelik olarak Kafkas camiasının sadece futbol kulübü olarak anılmaması isteyerek ?Biz diğer branşlardada faaliyet gösteren bir spor kulübüyüz fakat bu branşları güçlendirmenin yanında bazı bünyemize katacağımız projelerde olacak güzel bir ekiple güzel bir çalışma programı hazırladık.Bunları kongre akşamı camiamızla paylaşacağız? dedi.

 

KAZANAN KAFKASSPOR OLACAK

Futbolda amaçlarının altyapı orjinli bir takım oluşturmak olduğunu belirten Gürbüz, ?Biliyorsunuz futbol bir endüstri ve bu nedenle maliyetleri biraz fazla oluyor.Bizim ilk önceliğimiz kendi altyapımızdan ve birkaç takviye ile yapacağımız bir takım ile Kafkas ismini zirvede tutmak olacaktır.Bu nedenle Cumartesi akşamı saat 19.00´da yapılacak olan kongremize herkesi davet ediyoruz.Diğer Başkan Adayımız Sabahattin Ordu ve yönetimine de başarılar diliyorum.Sonuç ne olursa olsun kazanan başta İnegöl futbol ve sporu olmak üzere Kafkasspor olacaktır?şeklinde konuştu.

 

YÖNETİCİLİK EMEK İŞİ

OYDER Başkanı Sabri Şen ise, ziyaretten duyduğu memnuniyetti dile getirerek ?Bizlerde daha önce Kafkaspor camiasına hizmet etme imkânı bulduk.Gelen her yönetim çıtayı daha da yükseğe taşımak için uğraşır.Spor kulüplerinde yönetici olmak hem emek hemde maddi olarak zordur fakat bu iş bir gönül işi ve bu noktada bu düşüncede yola çıkanlar bunları fazla dert etmezler? dedi.

 

GÜRBÜZ VE YÖNETİMİNE TEBRİK

Şen ayrıca Özgür Gürbüz ve yönetiminin futbolculara ahlak dersiyle ilgili yapacağı çalışmaları da desteklediğini ifade ederek,?Bu proje bizim zamanında başlayan bir çalışmaydı.Bunun sürecek olmasıda bizi ayrıca gururlandırıp sevindirdi.Bu nedenle seçimlerde hem Özgür Gürbüz´e hemde Sebahattin Ordu arkadaşıma başarılar diliyorum.Sandıktan kazanan Kafkasspor olacaktır? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00