www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

GÜREŞ NADİDE BİR MİRASIMIZDIR

GÜREŞ NADİDE BİR MİRASIMIZDIR

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, güreşinTürk âlemi için gelecek nesillere ulaştırılan ve ulaştırılmaya da devam edilecek nadide miraslardan bir tanesi olduğunu dile getirdi.

 

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, ´Ulu Şehirde´ yürütülen tüm spor faaliyetlerine yaptığı desteği, ata sporu olan güreş için de ayrı bir hassasiyet ile gerçekleştiriyor. Vali Karaloğlu´nun bu ilgisine kayıtsız kalmayan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın da, Karaloğlu´nu Çarşamba´da bulunan makamında ziyaret ederek gösterdi. Ziyarette Aydın´a Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin eşlik etti.

 

GÜREŞNADİDE BİR MİRASIMIZDIR

Samimi ve içten gerçekleşen bu ziyarette konuşan Vali Karaloğlu, ?Güreş bizlerin gelecek nesillere ulaştırdığımız ve ulaştırmaya da devam ettiğimiz nadide miraslardan biridir. Ülke olarak katıldığımız tüm müsabakalarda, gerek sporcu ahlakıyla, gerekse elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandıran bütün güreşçilerimiz, önümüzdeki 2016 Rio Olimpiyatları´nda da inşallah aynı başarıyı gösterecek? dedi.

 

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Güreş Federasyonu Başkanı Aydın´da, Vali Karaloğlu´na günün anısına güreşçilerimizin giydiği ay yıldız armalı eşofman hediye etti.     

 

Haber ve Fotoğraf: Haber Merkezi



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00