GÜREŞÇİLER TUŞA HAZIRLANIYOR

GÜREŞÇİLER TUŞA HAZIRLANIYOR

İnegöl Belediyespor güreş takımı; Sinop’ta gerçekleşecek olan Gençler Türkiye Bölge Güreş Şampiyonasına katılıyor. Yarışmaya oldukça iyi hazırlanan güreşçiler şampiyonada iyi bir derece almak istiyor

İlçemizde özellikle salon sporlarının gelişmesi adına ciddi çalışmalara imza atan İnegöl Belediyespor, yeni branş olarak bünyesine kattığı güreş dalında geleceğin sporcularını yetiştirecek. Sinop’ta 16 Şubat 2012 tarihinde başlayacak olan Güreş Şampiyonası 19 Şubat’a kadar devam edecek. Yarışmaya oldukça iyi hazırlanan güreşçiler şampiyonada iyi bir derece almak istiyorlar.

           

Müsabakalara Antrenör Habib Arslan nezaretinde hazırlanan sporcularımızdan; Halil Fezair 50 kiloda, Zelimhan Tairov ise 55 kiloda mindere çıkacak. “Sporcularımızla bu şampiyonaya iyi hazırlandık. Gerek hazırlıklarımızda gerekse Gemlik’teki müsabakalarda bu güne kadar başarılı bir ivme sergilediler.” diyen İnegöl Belediyespor 2. Başkanı Adem Tayyar, bu şampiyona da iyi bir derece alıp yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.

 

Güreşi İnegöl’de sevdirmek ve bu spora ilgi duyan yetenekleri yetiştirmek adına çaba sarf ettiklerini dile getiren Adem Tayyar, “Sinop’ta derece aldığımız taktirde Marmara Bölgesini temsilen Türkiye şampiyonasına katılma şansı yakalayacağız. Güreşçilerimize müsabakada başarılar diliyoruz” dedi.      



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68