www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Güreşin sultanı Şirin Kahraman Türkiye şampiyonu oldu

Güreşin sultanı Şirin Kahraman Türkiye şampiyonu oldu

Güreşin sultanı Şirin Kahraman Türkiye şampiyonu oldu

Güreşin Sultanı Şirin Kahraman Türkiye şampiyonu oldu.
Ankara’da düzenlenen U/13 Kadınlar Güreş şampiyonasından Ağrı’yı temsilen katılan Eleşkirt ilçe Gençlik Spor sporcularından Şirin Kahraman Türkiye şampiyonu olarak adından söz ettirdi.
Ankara’da Gençlik Spor Bakanlığı Yeni mahalle spor kompleksinde 17-18 Temmuz tarihlerinde 41 ilden 366 sporcunun katılımıyla gerçekleşen U13 Türkiye bayanlar güreş şampiyonasında Eleşkirt’ten katılan Şirin Kahraman 33 kiloda Türkiye şampiyonu olarak ilçesine ve Ağrı iline büyük bir gurur yaşattı.
Antrenörü Adem Şahna’nın 7 yaşından itibaren eğitimlerine başladığı Şirin Kahraman, Eleşkirt İlçe gençlik spor müdürlüğü bünyesinde 4 yıldır verdiği emek ve azimli bir çalışmaların meyvesini almaya başladı.
Güreş sporunun ilçede çok fazla rağbet gördüğü son birkaç yılda alınan başarılarla güreş Ağrı’nın olmazsa olmaz sporu haline geldi.
Henüz 11 yaşında olan Şirin Kahraman’ın bu başarısı ilçede bayram havası yaşattı. Aldığı şampiyonluk sonrası göz yaşlarına hakim olamayan Şirin Kahraman Bu başarıyı tüm ilçe halkına hediye ettiğini ifade ederek "Bugün bu başarıyı elde ettiysek en büyük emek hiç şüphe yok ki güreş hocamız Adem Şahna’nın bizlere verdiği emeklerle oldu. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu süreçte beni bir an bile yalnız bırakmayan aileme de teşekkür ederim. Bu başarıyı başta ailem olmak üzere bütün Eleşkirt halkına hediye ediyorum" dedi.


  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19