www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

GURURLANDIRAN BAŞARI

GURURLANDIRAN BAŞARI

Uzun yıllardır İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğundan yer alan Sema Karameşe, Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümü özel yetenek sınavlarında ilk 3’e girerek büyük bir başarıya imza attı.

Hizmetlerini sadece altyapı ve üst yapı faaliyetleri ile sınırlandırmayıp insana dokunan, her yaştan bireye hizmet anlayışıyla her alanda var olan, kültür ve sanat faaliyetleriyle İnegöl’ün bu anlamda nabzını tutan İnegöl Belediyesi, yetiştirdiği yeteneklerin başarılarıyla gururlanmaya devam ediyor. Alanında uzman eğitmenlerle pek çok ayrı branşta yetenekleri keşfedip ülkemize kazandıran İnegöl Belediyesi, sanat alanında da bu başarısını sürdürüyor.

İNEGÖL BELEDİYESİ’NDEN ALDIĞI EĞİTİMLERLE BAŞARIYA ULAŞTI

Uzun yıllardır İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğundan yer alan Sema Karameşe, burada aldığı eğitimlerle Sakarya Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halk Oyunları Bölümü özel yetenek sınavlarında ilk 3’e girerek büyük bir başarıya imza attı. 168,954 puan ile dikkat çeken Sema Karameşe, iki aşamadan oluşan sınavda bir üst aşamaya yükseldi. İkinci aşamada da İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Çok Sesli Korosu Şefi Rıdvan Sayın’dan aldığı eğitimlerle piyanı ve ses performansını sergileyen genç yetenek; piyanodan ses, ezgi, ritim, hareket algılama etaplarını başarıyla tamamlayarak İnegöl Belediyesi’nin gurur kaynağı oldu.

 



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02