www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Güvenilir Alışverişin Adresi Oto Kooperatifleri

Güvenilir Alışverişin Adresi Oto Kooperatifleri

İnegöl Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert, 2. el araç alım-satımlarında en güvenilir adresin Oto Kooperatifler olduğunu belirterek vatandaşları internetten alışverişlere karşı uyardı.

İnegöl Oto Galericiler Sitesi Kooperatifi Başkanı Serhat Erezsert, 2. el araç piyasası ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ALIM GÜCÜ ZAYIF

Konu ile ilgili konuşan Başkan Serhat Erezsert, ?Araç satışları gayet güzel. 2. ele talep çok fazla var. Araba pazarının yanı sıra Oto Kooperatifimize de çok sayıda misafirimiz akın ediyor. Alım-satımlarımız çok güzel. En kötü şartlarda haftada bin 500 ziyaretçimiz var. Bu ziyaretçilerimizin yüzde 10´u aktif olarak alışveriş yapıyor. Alım gücü zayıf fakat insanlar bunu ödeme kolaylıkları ve galerilerin sunduğu vade şartlarıyla bertaraf ediyorlar. Alıcıya kolaylık sağlanıyor. Güvenli alışverişin tek adresi İnegöl Oto Kooperatifidir. Dışarıdan yapılan alışverişlere, internet alışverişlerine dikkat edilmesi gerekiliyor. Sahtekârlık ve dolandırıcılık had safhada. Mağduriyet yaşamak istemeyen vatandaşlarımız sağlam çatılar altında alışveriş yapsınlar. İnternetten veya araba pazarından ağzı yanan herkes güvenli alışverişin sağlandığı oto galericiler sitesine akın ediyor? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9812,88%0,93
  • DOLAR

    32,48% -0,15
  • EURO

    34,92% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2430,94% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3994,07% -0,01