www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

GÜVENLİK GÜÇLERİNE ANLAMLI ZİYARET

GÜVENLİK GÜÇLERİNE ANLAMLI ZİYARET

Doğu ve Güneydoğuda başlayan operasyonlarla birlikte şehrin girişinde 24 saat süreyle uygulama yapmaya başlayan Jandarma ve Polis ekipleri mübarek Ramazan bayramına sayılı günler kala unutulmadı. Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Yöneticileri

  Gece gündüz demeden fedakarane bir şekilde görevlerini yapmaya devam eden güvenlik güçlerine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti ilçe Başkanı Adem Demirel, belediye başkan yardımcıları ve Ak Parti belediye meclis üyeleri ile Ak Parti ilçe yönetiminden oluşan heyet jandarma daha sonrada emniyet ekiplerini ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. Ziyaretlerde güvenlik ekiplerinin başında İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş ile İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan da hazır bulundu.

 GÜVENLİK ÜST SEVİYEDE

Ülkemizin içinden geçmiş olduğu bu kritik süreçte büyük bir fedakârlıkla gece gündüz demeden görevlerinin başında olan güvenlik güçlerine ilçe halkı adına teşekkürlerini ve minnettarlığını belirterek konuşmasına başlayan Başkan Aktaş; ?Son dönemde ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreç karşısında devletimiz şehirlerde halkımızın güvenliğini en üst seviyede tutmak için şehir girişlerinde bir dizi denetim ve kontrolleri hayata geçirdi. Belki şehirlerarası yolculukta bu denetim ve kontroller aksaklıklara yol açsa da güvenliğimiz açısından bu uygulamanın ne kadar ehemmiyet kazandığı gerçeğini yadsıyamayız? dedi.

 ?EMELLERİNE HİÇBİR ZAMAN ULAŞAMAYACAKLAR?

?İnsanlıktan nasibini almamış zavallıların mübarek Ramazana ayında İstanbul Atatürk Havalimanında masum insanlara yönelik olarak yaptıklarını çok açık bir şekilde gördük? diyen Aktaş; ?Bu terör olayları bizlere güvenliğin ne kadar önemli bir unsur olduğunu gösterdi. Bu manada ülkemizin her noktasında halkımızın güvenliği için yapılan bu kontrol ve denetimlerin bizler için ne kadar hayati bir önem taşıdığını bir kez daha anladık. Şunu da belirtmeliyim ki her ne olursa olsun ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden bu şer odakları güvenlik güçlerimizin üstün gayret ve azimleriyle emellerine hiçbir zaman ulaşamayacaklar? şeklinde konuştu.

 İSİMSİZ KAHRAMANLAR

?İlçemizde de hem jandarmamız hem de polisimiz şehrimizin güvenliği için denetim ve kontrollerini gece gündüz demeden yapmaya devam ediyorlar? diyen Aktaş; ? Bu gece de Ak Parti İlçe Başkanımız, başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve ilçe teşkilatımızın mensuplarıyla birlikte bu isimsiz kahramanları görev başında ziyaret etmek istedik. İyi ki varlar. Bu terör belasının kökü kazınana kadar bu uğraş ve gayretler devam edecek. Son olarak evlerimizde başımızı yastığa gönül rahatlığı ile koyabiliyorsak bu sizlerin sayesinde. Bu manada sizlere minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bizlerin güvenliği için gece gündüz demeden icra ettiğiniz bu kutsal görevi kazasız ve belasız bir şekilde sürdürmeniz en büyük temennimiz. Dualarımız her zaman sizinle olacaktır? diye konuştu.

 Samimi bir havada geçen ziyarette daha sonra baklava ikramında bulunan Aktaş güvenlik güçleriyle bir süre sohbet edip uygulama noktalarından ayrıldı.

 Bu anlamlı ziyaret gerek jandarma ekipleri gerekse emniyet mensupları tarafından memnuniyetle karşılandı.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29