GÜVENSPOR HEDEFTEN UZAK

GÜVENSPOR HEDEFTEN UZAK

İlk yarının değerlendirmesini yapan Karadeniz GüvensporAntrenörüİbrahim Oğuzay, ilk yarıyı hedefledikleri yerde bitiremediklerini söyledi.

 

İlk yarıyı 11 puanla 8. sırada tamamlayan İnegöl Karadeniz Güvenspor´da Antrenör İbrahim Oğuzay, ilk yarıyı istedikleri yerde bitiremediklerini söyledi.

 

Süper Amatör Lig B Grubu´nda mücadele eden Karadeniz Güvenspor,ilk yarının son maçında İnegöl Sanayi Sahası´nda Mudanya ekibi Burgazspor ile 1-1 berabere kalarak ilk yarıyı 11 puanla 8. sırada tamamladı.

 

İKİNCİ YARIDA DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Mudanya Burgazsporkarşısında alınan 1 puanı değerlendiren Karadeniz GüvensporAntrenörü İbrahim Oğuzay, ?Mutlak galibiyet düşüncesi ile çıktığımız bir maçtı. Fakat istediğimiz olmadı. Çok üzgünüm. İnanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Çok önemli bir 3 puanı kaybettik. Futbolcularımız bunca sıkıntıya rağmen göstermiş oldukları mücadeleden, onurlu ve karakterli duruşlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.İlk yarıyı şansız bir şekilde hiç istemediğimiz yerde bitirdik. Oynadığımız oyunla doğru orantılı bir yerde olmadığımızı düşünüyoruz İyi bir takımımız var ancak oyun yapımız yeni yeni oturuyor. Hücum bölgesinde sıkıntılar yaşıyoruz. Gol bulmakta zorlanıyoruz, bunu da telafi ettiğimiz zaman ikinci yarıda çok daha güzel işler yapacağız. Ben futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Devre arasında takımımıza katkı sağlayacak bir iki oyuncu transfer etmek istiyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10245,45%-0,31
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,78% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2406,52% 0,56
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32