GÜVENSPOR TRANSFERE DOYMUYOR

GÜVENSPOR TRANSFERE DOYMUYOR

Süper Amatör Lig temsilcimiz Karedeniz Güvenspor, Cihan Arslan, Taygun Coşkun ve Yunus Koç´u kadrosuna katarak yeni sezon öncesi iddiasını ortaya koydu.

Karadeniz Güvenspor; 2.Amatör Küme´de mücadele eden Ayyıldızspor´dan1991 doğumlu ortasaha oyuncusu Cihan Arslan, Süper Amatör Küme´de mücadele eden 19 Mayısspor´dan1990 doğumlu sağbek oyuncusu Taygun Coşkun, Süper Amatör Küme´de mücadele eden Bilecikspor´dan 1997 doğumlu sağ açık oyuncusu Yunus Koç ile sözleşme imzaladı.Önceki akşam Karadeniz Güvenspor tesislerinde yapılan imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Erdinç Yokuş ve Ramazan Şimşek hazır bulundular. 

TRANSFERLER KISA ZAMAN SONRA BİTECEK

Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirten Karadeniz Güvenspor Yönetim Kurulu Üyesi Erdinç Yokuş, ?Bu sezon Süper Amatör Küme´de hedefimize ulaşmak için gerekli tüm hamleleri yapıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde transferlerimizi yakın zamanda bitirerek sahaya ineceğiz. Hazırlık sürecini en güzel şekilde geçirerek sezona hazır halde gireceğiz. Karadeniz Güvenspor´un hedefi her sezon olduğu gibi bu yılda Süper Amatör Kümede başarılı olmaktır? dedi.

Genel Menajer Cüneyt Şahin imza töreni sonrası yaptığı açıklamada hedeflerinin Türk futboluna yeni yıldızları kazandırmak olduğunu söyledi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07