www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Güvenspor´da Hedef Şampiyonluk

Güvenspor´da Hedef Şampiyonluk

1.Amatör Küme 3.Grup temsilcimiz İnegöl Karadeniz Güvenspor Kulüp Başkanı İbrahim Oğuzay, kaliteli bir kadro kurduklarını ve şampiyonluk hedeflediklerini dile getirdi.

Yeni sezon öncesi açıklamalarda bulunan Bordo-Mavili ekibin Başkanı İbrahim Oğuzay, ?Yaptığımız çalışmalar doğrultusunda genç, dinamik, heyecanlı ve iddialı bir takım kurduk. Takım içinde ağabeylik görevini yapacak oyuncuların tespitinde de başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Hedefimizde; mücadeleci, çok koşan ve sonuca giden bir takım oluşturmak vardı. Genç futbolcular ile tecrübeli oyuncuları bir araya getirdik. A takım ve altyapı takımlarımız düzeyinde iyi bir takım olacağımızı düşünüyoruz? dedi.

GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ

Karadeniz Güvenspor´un hedefinin 3.Grup´ta şampiyon olup yeniden Süper Amatör Küme´yeyükselmek olduğunu vurgulayan Oğuzay, ?Bu sene yeni bir takım kurduk. Hocamız yeni, futbolcularımız yeni. Karadeniz Güvenspor´ugüzel günlerin beklediğini düşünüyorum. Bütün takımlara kazasız belasız gönüllerince bir sezon diliyorum?ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00