www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Güvenspor´da İmza Şov

Güvenspor´da İmza Şov

1.Amatör Küme temsilcimiz Karadeniz Güvenspor, yeni sezon öncesinde toplu imza töreni düzenledi.

Karadeniz Güvenspor´da transfer harekâtı hızla devam ediyor. Bordo-Mavili kulüp,tesislerinde düzenlediği toplu imza töreninde iç transferde altyapıda yetişen 4 futbolcu ile anlaşma sağladı.

1992 doğumlusağbek mevkii oyuncusu Ömer Faruk, 1996 doğumluorta saha oyuncusu Sadi Ergen, 1996 doğumlusol bek oyuncusu Mesut Demir ve 1990 doğumlu kaleci Fevzi Kaplan, kendilerini Bordo-Mavili renklere bağlayan imzaları attılar.

İmza töreninde Kulüp Başkanı İbrahim Oğuzay ve yöneticiler Ragıp Akkaya, Bekir Ergün, Abdullah Ergün, Orhan Yalçın Yiğit, İdris Can hazır bulundular.

Karadeniz Güvenspor Yönetim Kurulu Üyesi İdris Can,?Altyapı sporcularımız ile atılan imzalar hayırlı olsun. Karadeniz Güvenspor yeni sezonda kendisine yakışan futbolu sahaya yansıtacak ve karakterini ortaya koyan bir kulüp olmayı sürdürecektir. Mehmet Şengeldiile görüşmelerimiz sonunda hem hocanın istediği hem de takım yapımıza uygun isimlerle görüşmelere devam ediyoruz. Yeni arkadaşlarımızda aramıza katılabilir. Fakat şunu da belirtmek istiyorum. Bu sene altyapıdan gelen gençlerimiz İnegöl futbolunda çok konuşulacaklar ve kendilerinden çok bahsettirecekler. Buna yürekten inanıyorum. Pırıl pırıl ve çok yetenekli gençleri izlemeye hazır olun? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29