GÜVEN VEREN TATBİKAT

GÜVEN VEREN TATBİKAT

İnegöl İHH Acil Yardım Arama Kurtarma (İNİYAK) ekibi önceki gün İnegöl Kız İmam Hatip Lisesi'nde arama-kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi. Tatbikat gerçeğini aratmazken, İNİYAK üyelerinin performansı güven verdi.

İnegöl'ün en donanımlı arama kurtarma ekibi olan İnegöl İHH Acil Yardım Arama Kurtarma (İNİYAK) ekibi, arama-kurtarma tatbikatları çerçevesinde önceki gün İnegöl Kız İmam Hatip Lisesi'nin konuğu oldu.

 TATBİKAT BEĞENİ TOPLADI

Senaryo gereği okul binasında arama-kurtarma tatbikatı yapan İNİYAK üyeleri, gerçekleştirdikleri tatbikatla hem öğrencilerin hem de öğretmen ve idarecilerin beğenisini kazandı.

 İNİYAK BU ŞEHRİN EKİBİDİR

Gerçekleştirdikleri tatbikatla ilgili olarak açıklamalarda bulunan İNİYAK Başkanı Varol Yılmaz, AFAD'a akredite olan ekibimiz 7/24 tüm olası afet ve benzeri vakalarda ilçe halkımızın hizmetindedir. Amacımız arama-kurtarmanın önemini insanlara anlatmak. İNİYAK bu şehrin ekibidir. Ekibimize katılmak isteyen tüm gönüllülerimize kapımız açıktır. Biz çalışmalarımızı gönüllülük esasına dayalı olarak gerçekleştirmekteyiz. İlçe halkımızın maddi ve manevi her türlü desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu. 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07