GÜZEL BAŞLAMAK İSTİYORUZ

GÜZEL BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor´un antrenörü Levent Zoroğlu, ligin ilk maçında karşılaşacakları Tokat Belediye Plevne maçından galibiyetle ayrılarak, sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti.

TuruncuLacivertli ekip, Tokat Belediye Plevne maçının hazırlıklarını İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu´nda sürdürdü.

EKSİKLER GİDERİLDİ

İdman öncesi açıklama yapan Antrenör Levent Zoroğlu, ?Yaklaşık 10 tane maç yaptık. Verimli geçti. Hatalarımızı gördük. Yapabileceklerimizi gördük. Yapamadıklarımızı gördük. Onun üzerinde çalıştık. Önümüzde yaklaşık 3-4 gün var. İlk maçımız Tokat´ta. Sezonu Tokat deplasmanı ile açıyoruz. Bu sezon 12 takımın 12´side gerçekten çok kuvvetli kadrolar kurdu. Daha önceki sezonlar bir kaç takımı sayabiliyorduk ama bu sezon kesinlikle çok iyi kadrolar var. Daha önce yaptığımız hazırlık maçları da bunun göstergesi. Tokat´ta iyi bir takım ama kesinlikle hedefimiz puan, yada puanlarla dönmek. Güzel bir sonuçla dönmek. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bunun içinde hem taktik olarak hem teknik olarak gerekli çalışma ve hazırlıklarımızı yaptık. Cumartesi´yi bekliyoruz. Takımda sadece Cansın Hacıbekiroğlu´nun sakatlığı bulunuyor? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,7%-0,37
  • DOLAR

    32,36% -0,38
  • EURO

    34,72% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2408,87% -0,56
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00