GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK

GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK

İnegöl Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Yusuf Şehitoğlu, ligde Melikgazi Belediyespor karşısında 25 sayı farkla güzel bir galibiyete imza attıklarını ifade etti.

İnegöl Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Yusuf Şehitoğlu, Basketbol 2.Lig A Grubu 5. Hafta maçında deplasmanda 95-70 galip geldikleri Melikgazi Belediye maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ÜZERİNE KOYARAK YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Şehitoğlu, ?Bu sezon ilk defa 2.Ligde yer almamıza rağmen çok güzel sonuçlar aldığımızı düşünüyorum. Grubumuzda gerçekten güçlü ekipler var. Bildiğiniz gibi lige başlarken üst üste talihsiz 2 mağlubiyet aldık. Aldığımız mağlubiyetlere baktığımız zaman başa baş götürdüğümüz mücadeleleri son saniye basketleri ile kaybetmiştik.  Ligin ilk maçında deplasmanda karşılaştığımız Artvin Belediye takımına 78-70 yenilmiştik. İkinci maçımızda ise evimizde ağırladığımız Tofaş Gelişim´e 2 sayı farkla yenilmiştik. Kısacası ilk 2 maçımızı talihsiz bir şekilde yenilmiştik. Ama daha sonra oynadığımız 3 maçı da kazandık. En son maçımızı geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Melikgazi Belediyesi ile oynadık ve bu maçı çok rahat bir şekilde kazanmasını bildik. Mücadelenin başından sonuna kadar oyun hâkimiyeti elimizdeydi. Güzel bir galibiyet aldık. İnşallah bundan sonra oynayacağımız tüm maçları bu şekilde kazanırız. Güzel bir ekibimiz var. Her geçen gün üzerine koyarak yolumuza devam ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68