www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Güzel Başlangıçlar, Güzel Sonların Habercisidir.

Güzel Başlangıçlar, Güzel Sonların Habercisidir.

Bölgesel Amatör Liginde 13. Grup Açılış karşılaşmasında temsilcimiz Doğugücüspor, Kocaeli Temsilcisi Harb-işspor ile Değirmendere Stadyumunda karşılaştı. Doğugücüspor rakibini güzel bir oyunla 3-0 yenmeyi başardı.

Doğugücü’nün baştan sona üstün oynadığı karşılaşmanın ilk yarısı Kaptan Burak Küçüköner’in karambol sonucu altıpas içerisindeki vuruşunda 19. dakikadaki golüyle 0-1 bitti.

2. Devreye de aynı istek ve arzuyla başlayan Doğugücü’nü Çetin Turan 54. dakikada ceza sahası dışından şık vuruşuyla öne geçirdi.

57. dakikada Muhammed Ali Yenilmezin ceza sahası dışındaki müdehalesi sonucu 10. kişi kalan temsilcimizin skoru belirleyen golü 87. dakikada Tayfun Bebek’in ayağından geldi.

Doğugücü maç sonunda galibiyeti, 90 dakika verdiği destekle iç sahayı aratmayan atmosferin sahibi taraftarıyla kutladı.

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Doğugücüspor Kulüp Başkanı Sinan Ekin, “Sezonun ilk maçında deplasmanda üç puanı üç golle aldık. Futbolcularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Bize deplasmanda evimizde hissettiren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bugün skordan bağımsız  10 kişi kalmamıza rağmen verdiğimiz mücadele  ve kopmayan oyun disiplinimiz bizim için daha önemliydi. Bizim bu makamdaki amacımız Doğugücü için sürdürülebilir başarıdır. Her Sezon daha güçlü daha kurumsal bir Doğugücü için mücadele edeceğiz. Grup Şampiyonluğu için 25 Final maçımız kaldı. “Güzel Başlangıçlar, Güzel Sonların Habercisidir.”



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19