www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Haberyorum Gazetesi'ne teşekkür

Haberyorum Gazetesi

Haberyorum Gazetesi'ne teşekkür

Koronavirüs tedbirlerinin alınmaya başladığı 15 Mart 2020 sonrası eğitim öğretim kurumları da uzaktan eğitime geçme kararı almıştı. Bu kapsamda ilçemiz İnegöl'de de bireysel  olarak da öğrencilerine destek olan öğretmenlerimiz oldu. Bunlardan biri de İnegöl Salih İbrahim Kırcalı MTA Lisesi edebiyat öğretmeni Metin Kürümoğlu'ydu.Sosyal medya yoluyla(Youtube) başta öğrencileri olmak üzere tüm yurda ulaşma imkanı bulan Metin Kürümoğlu , geçen iki aylık sürede 115.000 (yüz obeş bin) görüntülemeyle  önemli bir kitleye ulaştığını belirterek Haber Yorum Gazetemizin 14 Mart 2020 günkü yayınımızın da katkısının olduğunu ifade etti.

Teşekkürler Haber Yorum Gazetesi

           Metin Kürümoğlu duygularını şöyle dile getirdi: "Virüs salgınının artması ile okulların da kapanacağını öngördüğümden mart ayının üçünde bir kanal açtım. Yaklaşık on beş gün sonra da tatil oldu.Bu süreç içinde ağırlıklı olarak sözel derslerde yayınlar yaptım ve tüm yuttan olumlu tepkiler aldık.İki ay içinde 115.000 görüntüleme ve şu ana kadar 1.600 aboneye ulaştık. Bu noktaya gelişimizde 14 Mart günü kanalımızı haberleştiren İnegöl'ümüzün etkili gazetesi HABERYORUM'un da katkısı büyük. Haber yazılarını konu edindiğimiz bir ders videosunda gazetenizi ve haberinizi konu edinerek gazetenizin ismini yayınlandıkça herkese ulaşacak.Bu anlamda teşekkür etmek istedim.Ayrıca kanalımızın analiz raporunu sunuyorum.Yerel basınımızdan birinin biz eğitimcileri desteklemesi çok önemli. Şahsınızda tüm HABERYORUM Gazetenize teşekkür ederim.Aynı zaman da bizi takip eden tüm öğrencilerimize de başarılı va sağlıklı ömürler dilerim."

Metin Kürümoğlu öğrencileri desteklemek adına "kürümmedya/youtube" kanalında eğitim videolarının yayınına devam edeceğini belirtti. Biz de HABERYORUM Gazetesi olarak hocamızın başarılarının devamını dileriz.



  • BIST 100

    8730,47%0,14
  • DOLAR

    32,33% 0,17
  • EURO

    35,13% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2241,10% -0,09
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00