www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HACI KEMAL LİSELERİNDE RANDEVULU EĞİTİM

HACI KEMAL LİSELERİNDE RANDEVULU EĞİTİM

Nilüfer Hacı Kemal Fen ve Anadolu lisesi öğrencileri, talepleri doğrultusunda birebir eğitim alarak derslerini daha iyi öğreniyorlar. Öğrenciler iyi anlayamadıkları veya tekrar etmek istedikleri konuları öğretmeniyle birebir görüşerek daha hızlı ve etki

Nilüfer Hacı Kemal Liseleri Eğitim Koordinatörü Ahmet Bülbül, okullarındaki bu randevulu eğitim sistemi hakkında bir açıklama yaptı. Sistemin öğrencilere kendilerine uygun saatte, istedikleri dersten eksik olduğunu düşündükleri, tekrar dinlemek istedikleri konulardan özel etüt alma imkânı sağlandığını kaydederek, “NEK RDS olarak adlandırılan sistemle öğrenci öğretmeninden ders için birebir veya online olarak randevu talep ediyor. Öğretmen öğrenciyi davet ederek talep edilen ders işleniyor. Okulda özel ders verilmesi amaçlanan bu sistemle, öğrencilerin anlamakta zorluk çektiği konuları birebir eğitimle öğretme ve daha iyi bir eğitim seviyesine çıkarma hedefleniyor” dedi.

 

Nilüfer Eğitim Kurumlarında  uygulanmaya konulan bu sistemle öğrencilerin denemeler ( KDS-Konu Değerlendirme Sınavı )ve yazılı sınav sonuçlarına göre İngilizce ve bütün branş konularında eksiği görülen öğrencilere konu tedavi amaçlı yapılan Pazartesi ve Perşembe günleri RDS (Randevulu Ders Sistemi) çalışmalarına her geçen hafta ilgi artıyor. 3 hafta boyunca yapılan RDS çalışmalarına çoğu öğrencinin katıldığı ifade edilidi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19