www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hadim AVM 37´nci Şubesini Açtı

Hadim AVM 37´nci Şubesini Açtı

Hadim Alışveriş Merkezlerinin İnegöl´deki 17´nci, toplamda ise 37´nci şubesi, Ertuğrulgazi Mahallesi Kozluca Bulvar Caddesi numara 32/A adresinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.

16 Mart Cuma günü düzenlenen açılış törenine Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan, bazı belediye meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

EN İYİ FİYAT VE KALİTELİ HİZMET

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan Hadim Alışveriş Merkezleri Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk, ?Hadim Alışveriş Merkezleri 37´nci şube açılış merasimine hoş geldiniz. Hadim Alışveriş Merkezleri olarak, 1999 yılında başlatmış olduğumuz perakende ticaretimizin 20. yılına girmiş bulunuyoruz. Bu zaman içerisinde İnegöl, Yenişehir, Bozüyük, Domaniç ve Eskişehir olmak üzere toplamda 5 ayrı şehirde 36 şube ile hizmet vermekteyiz. Bugün burada İnegöl´ümüze 17´nci mağazamızı açacağız inşallah. Hadim Alışveriş Merkezleri olarak sadece kar etmeye odaklanmadan, beklentiler doğrultusunda müşterilerimize en yakın noktalarda, en iyi fiyat ve kalite politikasıyla sağlıklı, temiz ve güvenli bir alışveriş ortamı sunmaya çalışıyoruz. Yeni şubemizin hemşerilerimize, şirketimize ve çalışanlarımıza hayırlar getirmesini Cenabı Allah´tan niyaz ediyorum. Tekrar bu vesile ile açılışımıza teşriflerinizden dolayı herkese teşekkür ediyorum? dedi.

 

HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR

Belediye Başkanı Alper Taban ise, ?Şehrimizde yeni işletmeler açılıyor. Beraberinde var olan işletmeler büyüyor, sayıları artıyor, şubeleri çoğalıyor. Bugün Hadim´in 37´nci şubesinin açılışında bir araya gelmiş bulunuyoruz. 20 yılda 37 şube. Allah nice 37´ler nasip etsin. Bu anlayışla yola çıkılırsa, devam edilirse, bereketi de olacaktır, şubelerde artacaktır. İnşallah firmamızı çok daha iyi yerlerde görmeye canı gönülden arzu ediyoruz. Sonuçta buradan vatandaşlarımız hizmet alacaklar. En güzel, en uygun fiyata, en iyi hizmet burada karşılayacaklar diye düşünüyorum. Şubenin öncelikle Hadim şirketler grubuna, beraberinde şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum? şeklinde konuştu.

 

Yapılan duanın ardından kurdele kesimiyle Hadim Alışveriş Merkezlerinin 37´nci şubesi hizmete açıldı. 

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00