www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

HADİM AVM´DE RAMAZAN İKRAMI

HADİM AVM´DE RAMAZAN İKRAMI

Hadim Alışveriş Merkezleri geçtiğimiz Cuma ve Cumartesi günü müşterilerinin Ramazan ayını kutlayarak ikramlarda bulundu.

Atatürk Bulvarışubesinde ve Mimar Sinan Caddesi´ndeki şubesinde düzenlemiş olduğu etkinliğinde değerli müşterilerine Ramazan ayının vazgeçilmez tadı ve tadına bakıldığında eski zamanlara götüren Osmanlı macunu ikram etti. Aynı zaman da çeşitli ikramlarda da bulunarak müşterilerinin ramazan ayını kutladı.

MÜŞTERİLERİMİZİN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR

Etkinlik hakkında açıklama yapan Hadim Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Salman,?11 ayın sultanı Ramazan ayı geldi çattı. Bizde geçmiş kültürümüzü gelecek nesillerimize aktarmak istedik ve müşterimizi eski zamanlara götürerek Osmanlı macunu ikram etmek istedik.Merkez şubelerimizde düzenlemiş olduğumuz etkinliğimizde müşterilerimizden oldukça güzel ilgi gördük ve bunun mutluluğunu yaşamaktayız. Bunun yanı sıra etkinliğimizi gün boyu devam ettirerek müşterilerimize farklı ikramlarda da bulduk. Hadim ailesi olarak tüm müşterilerimize hayırlı ramazanlar diliyoruz? ifadelerini kullandı.

 



  • BIST 100

    9095,16%0,17
  • DOLAR

    32,37% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2324,68% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3915,37% 1,87