Hadim çalışanlarından huzurevi ziyareti

Hadim çalışanlarından huzurevi ziyareti

Hadim AVM çalışanları, Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etiler.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Hadim AVM İdari İşler ve Mali İşler Müdürü Mustafa Gürel ve Hadim AVM Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk, huzurevinde kalan yaşlılar ile bir araya geldiler. Huzurevi sakinleri ile sohbetlerin yanı sıra yaşlılara çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

GÖLGESİNDE HAYAT BULDUĞUMUZ ÇINARLARIMIZ

Hadim AVMolarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaya devam edeceklerini belirten Hadim Alışveriş Merkezleri Genel Müdür Vekili Coşkun Baştürk, ?Hadim Alışveriş Merkezleri olarak çeşitli sosyal sorumluluk projeleri yapıyoruz. 18-24 Mart günleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası nedeniyle Hadim Alışveriş Merkezleri olarak huzurevini ziyaret ettik. Yaşlılarımız ile beraber sohbet ettik. Yaşlılarımız bizim için değerlidir. Yarın bizler de yaşlanacağız. Gölgesinde hayat bulduğumuz çınarlarımıza sahip çıkalım. Kendimize bunu bir felsefe olarak görüp bu tür ziyaretleri yılda 3-4 güne sığdırmamak lazım. Her birey bu şekilde düşünürse bu tür organizasyonlar daha fazla büyür? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07