www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

HADİM´DEN ANLAMLI PAYLAŞIM

HADİM´DEN ANLAMLI PAYLAŞIM

14 Mayıs Anneler Gününe özel Anneleri Unutmayan Hadim AVM ailesi mağazalarında düzenlediği etkinliklerle annelerin ve anne adaylarının özel gününü kutladı.

14 Mayıs Anneler gününe özel düzenlenen etkinliklerdeMağazalara özel stantlar kuruldu ve hatıra fotoğrafı çekilebilmesi için alanlar oluşturuldu. Bunun Yanı sıra Anneler gününe özel hazırladığı videoyu  resmi sosyal medya (facebook)hesabında yayınlayarak ?´Tüm annelerin Anneler Gününü ?´ kutladı. Günün anlam ve önemine binaen çeşitli ürünlerde kampanyalar ve indirimler düzenleyen Hadim AVM ayrıca  Annelere ve Anne adaylarına karanfil dağıttı.

Anneler Gününe özel Hadim AVM genel müdür yardımcısı Orhan Doğan yaptığı açıklamada?´ Anneler kocaman kalplerine dünyaları sığdırırlar. Evlatlarının yeri ise ayrıdır. Annelerimiz bizim baş tacımızdır onları sadece bir günde hatırlamak elbette yetmez. Biz annelerimizi düşünerek onları birkaç kelime ile anlatan bir video hazırladık sosyal medya hesabımızda  paylaşarak annelerimizin Anneler gününü kutladık.   Annelerimize sadece özel günlerde değil, her zaman kalbimizdeki sevgimizi anlatmalıyız. Günün önemine istinaden mağazalarımızda, Anneler ve Çocukları ile birlikte fotoğraf çekinebilecekleri standlar oluşturduk ve en güzel fotoğraf karelerinde bizde yer almak istedik. Bunun yanı sıra çeşitli ürünlerde kampanyalar ve indirimler düzenledik. Tüm Hadim mağazalarımız da Annelere ve Anne adaylarına karanfil dağıtarak Anneler gününü kutladık. Varlıklarıyla bize güç veren toplumların temel taşı annelerimizin hakları hiçbir zaman ödenemez, öncelikle vatanı uğruna çocuklarını şehit veren annelerimiz başta olmak üzere , tüm annelerimizin Anneler Gününü Kutlarız. ?´dedi

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19