HADİM´DEN YENİ ŞUBE

HADİM´DEN YENİ ŞUBE

İnegöl´ün köklü market zincirlerinden olan Hadim Alışveriş Merkezi, bir yeni şubesini de Huzur Mahallesi´nde faaliyete geçirdi.

Cumartesi günü Huzur Mahallesi´nde hizmete giren yeni şubenin açılışına Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

?ULUSAL MARKA OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ?

Açılış esnasında bir konuşma yapan Hadim Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Salman, ?Hadim Alışveriş Merkezleri olarak bugün Huzur Mahallesi şubemizin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran başta Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş olmak üzere protokol üyelerimiz ve misafirlerimize teşekkür ederiz. Ulusal marka olma yolunda ilerleyerek Eskişehir, Bozüyük, Bursa, Yenişehir ve Domaniç bölgelerinde hızla açtığımız şubelerle ulusal zincir statüsüne ulaşmaktayız. Yeni şubemizin Huzur Mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum? dedi.

Salman´ın ardından kürsüye çıkan Başkan Alinur Aktaş, Hadim AVM´nin Huzur Mahallesi´nde hizmete açtığı şubenin bölge halkına, İnegöl´e ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirilerek şubenin içerisi gezilip incelendi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07