www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

?HAİN SALDIRILAR CEZASIZ KALMAYACAK?

?HAİN SALDIRILAR CEZASIZ KALMAYACAK?

HDP´nin ?Devlet silah bıraksın´ çağrısına tepki gösteren AK Parti İlçe Başkan Vekili Ahmet Erden, ?Devletin silahı da olur, askeri de polisi de olur. Silahı ve eylemi bırakacak olan kalleş PKK terör örgütüdür. Bu haince saldırıları yapacaksın ve destek

 

AK Parti İlçe Başkan Vekili Ahmet Erden, dün düzenlediği basın açıklamasında son dönemde artan terör olaylarına değindi.

TERÖRÜ VE DESTEKÇİLERİNİ LANETLİYORUZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkan Vekili Ahmet Erden, ?Doğuda ve Güneydoğuda, Ege´de,Marmara´da bu vatan topraklarında şehit düşen güvenlik güçlerimize, askerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah´tan rahmet, yaralılara acil şifalar, geride kalan yakınlarına sabır diliyorum.Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Allah-u Teâlâ Kur´an-ı Kerim´de ?Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyin, onlar diridirler. Fakat siz sezemezsiniz.´ buyurmaktadır. Bizler bu inanca sahip insanlarız. Yüzyıllar boyu bu inanca sahip olunmuş bundan sonra da ilelebet bu inanç devam edecektir, inşallah. Terörü ve destekçilerini lânetliyoruz. Son zamanlarda şiddetini artıran PKK terör örgütünün haince ve kalleşçe pusular kurup bu vatan evlatlarının şehit edilmesinin kelimelerle izahı olmadığı gibi insanlıkta da yeri yoktur. Demokrasiden faydalanmak adına parti kurup meclise gireceksiniz 07 Haziran seçimlerinden önceki söylemlerinizin tersini yapıp, sırtınızı PKK-PYD´ye yaslayacaksınız. Terör örgütünün sözcülüğünü ve destekçiliğini yapıp, HDP olarak kandan beslendiğinizi aşikârca ortaya koyacaksınız. Utanmadan sıkılmadan devlet silahı bıraksın diyeceksiniz. Devletin silâhı da olur, askeri de poliside olur. Silahı ve eylemi bırakacak olan kalleş PKK terör örgütüdür. Bu haince saldırıları yapacaksın ve destekçilerin hiçbirisi cezasız kalmayacak. Yok böyle bir şey.  Hem devletimiz hem milletimiz bunu cezalandıracaktır.Sağduyulu ve mantıklı düşünüp huzuru isteyen, demokrasiyi isteyen, refah seviyesinin yükselmesini isteyen tüm halkımızı 01 Kasım 2015 seçimlerinde oy verirken kararlarını terörden yana değil, huzurdan ve barıştan yana kullanmalarını tavsiye ediyorum? dedi.

BÜYÜK BİR DEĞİŞİM VE GELİŞİME İMZA ATTIK

12 Eylül´ün Türkiye´de önemli tarihlerden biri olduğunu belirten Erden, ?Akla gelen askeri darbedir. Bizler AK Parti olarak 12 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirdiğimiz referandumda anayasamızda bulunan anti demokratik maddelerin kaldırılmasını halkımızın desteği ve evet oyu ile sağladık. AK Partimiz bunu yapmakla büyük bir değişim ve gelişime imza atmıştır. 5. Olağan Genel Kongre yine 12 Eylül 2015 Cumartesi günü yeni bir çalışmaya imza atacağız. 5. Olağan Kongremizi bu tarihte gerçekleştirmekle 12 Eylül kara lekesini hafızalardan silmeye çalışacağız. Milletimiz 12 Eylül´ü güzel gelişmelerin olduğu tarih olarak hatırlayacak. 12 Eylül 2015 5. Olağan Kongremizde İnegöl´ümüzden yoğun katılım sağlayacak olup, destek vereceğiz. Kongrede Bursa genelinden 49 delege, İnegöl´ümüzden 3 delege oy kullanacaktır. Bu kongre ile demokrasimizi taçlandırmış olacağız. Kongremizin tüm ülkemize ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum? şeklinde konuştu.

GIYABİ CENAZE NAMAZINA DAVET

Erden, ?11 Eylül Cuma günü İnegöl´ümüzün değerli STK´ları tarafından tertiplenen Cuma namazına müteakip İshakpaşa Camii´nde kılınacak olan şehitlerimiz için gıyabi cenaze namazına tüm teşkilat mensuplarını ve İnegöl halkını davet ediyorum? ifadelerini kullandı.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19