HAKAN ÖZDEMİR ?TAMAM´

HAKAN ÖZDEMİR ?TAMAM´

Kapı Dünyası´nın sahibi işadamı Hakan Özdemir, İYİ Parti´nin İnegöl Belediye Başkan adaylığını kabul etti. Özdemir, Çarşamba günü İYİ Parti´ye adaylık başvurusunda bulunacak.

Uzun süredir ismi İYİ Parti adayı olarak anılan Kapı Dünyası Firmasının Sahibi İşadamı Hakan Özdemir, 31 Mart seçimlerinde Millet İttifakının belediye başkan adaylığını kabul etti.

İşadamı Hakan Özdemir, İnegöl Belediye Başkan adaylığı için Çarşamba günü İYİ Parti´ye adaylık başvurusunda bulunacak. Önümüzdeki hafta il binasında düzenlenecek lansman toplantısında ise Özdemir´in adaylığının kabulü kamuoyuna ilan edilecek.

Millet İttifakı adına İYİ Parti´nin adaylık teklifini kabul ettiğini açıklayan Hakan Özdemir, ?Yaklaşık 2 ay önce İYİ Partili yöneticiler tarafından şahsıma adaylık teklifi yapılmıştı. Siyaseti asla düşünmeyen, tamamen ticarete odaklanmış, ekonomiye ve istihdama hizmet etme gayretinde olan biri olarak bu teklifi yakın çevremle istişare ettim. Gerek ailemin, gerek iş dünyasındaki dostlarımın desteği ve özelliklede ilçe halkının şahsıma göstermiş olduğu büyük teveccühü gördükten sonra adaylığın kaçınılmaz olduğu kanaatine vardım. Tabi bu süreçte partiler arası mutabakatın oluşması ve şartların olgunlaşmasını da bekliyordum. Millet ittifakını oluşturan partilerin İnegöl´de İYİ Parti ile mutabakata varmasının ardından şahsıma yapılan adaylık teklini kabul ettim. Çarşamba günü ilçe binasında yapacağımız katılımla adaylık başvurumu gerçekleştireceğim.?dedi



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00