HAKEM FACİASI YAŞADIK

HAKEM FACİASI YAŞADIK

Gençlergücü Teknik Direktörü Erol Arslan, geçtiğimiz hafta karşılaştıkları Kurtuluşspor maçında hakemin kötü bir yönetim sergileyerek maçın sonucuna tesir ettiğini söyledi.

 

Hafta sonu bir hakem faciası yaşadıklarını belirterek konuşmasına başlayan Teknik Direktör Erol Arslan, ?Hakemler tek taraflı olarak germiyorlar, rakiplerimizi de geriyorlar. Yapılan hatalar daha çok bizleri etkilediği bir maç oldu. Kurtuluşspor maçımız İnegöl derbisiydi. Bildiğiniz gibi derbi maçalarında tansiyon biraz yüksek olur. Maçı yöneten hakem Klasman hakemi olmasına rağmen çok hatalı kararlar verdi. Maçta bu kadar otorite yoksunu bir hakem varken, bu kadar gerginliğe neden olan hakem varken oyuncularımız kırmızı kartla oyundan atılıyor. Oyuncularımızdan biri 3 maç, diğeri 5 maç ceza aldı. Bursa´dan neden hakem çıkmıyor diye soruyorlar. Hakem zamanında doğru düdükleri çalsa bizden ve rakipten oyuncular kırmızı kartla oyun dışında kalmayacaklardı. Bunlar genç oyuncular, sahada agresif olabiliyorlar. İki İnegöl takımı birbirini düşürmek için sahada elinden geleni yaptı? dedi.

 

?BÖYLE HAKEM GÖRMEDİM??

?Maçın başında bir penaltı pozisyonumuz var? diyen Arslan, ?Çalınmayan üst üste iki tane düdük var. Penaltının görülmeme şansı yok. Rakipten taca çıkan toplar var, oyun içinde bunlar çalınmadı. Oyun içinde bize verilmesi gereken fauller verilmedi. Rakiplerimize olmayan fauller verildi. Karşı takımda bulunan arkadaşlarımız var, kardeşlerimiz var onlarda aynı şeyi dile getirdi. Onlarda memnun değil. Bugün bize yapılan hatalar yarın rakiplerimize yapılır veya başka bir kulübümüze yapılır. Yıllardır bu işi yapıyorum, maçtan uzak ve tutarsız kararlar veren böyle bir hakem görmedim? şeklinde konuştu.

 

?BASKET MAÇINA DÖNDÜ?

Kurtuluşspor´un kendilerine göre daha tecrübeli bir takım olduğunu belirten Arslan, ?Genç,koşan, mücadele eden bir takıma sahibiz. Bizim çalıştırdığımız takımlarda bu kimya her zaman mevcuttur. İkinci yarıda oyunu oturtmaya başladığımız dakikalarda, oyuncularımız yanlış düdüklerden etkilenmese sonuç farklı olurdu. Oyun zaman zaman basket maçına döndü, sık sık oyun kesilince oyun sistemimiz bozuldu. İki oyuncu omuz omuza mücadele ediyor, faul çalıyorsun, ceza alanı içinde olan faulu, ceza alanı dışına taşıyıp normal faul veriyorsun. Bundan sonraki maçlar için dua ediyorum bizim veya başka bir İnegöl takımının canı yanmasın? diye konuştu.

 

?TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ?

Hafta sonu karşılaşacaklarıYenişehir Belediyespor ile lige hazırlık döneminde bir müsabaka yaptıklarını ve Yenişehir temsilcisinin Kurtuluşspor ayarında bir takım olduğunu belirten Arslan, ?Biz takımımıza güveniyoruz. İnanıyoruz ki bu takım hak ettiği yere gelecek. Herşeyden önce Yenişehir maçında adil ve hakkaniyetle yönetim bekliyoruz. Kırmızı kart gören iki oyuncumuzun olmayışı bizi Yenişehir Belediyespor maçında etkileyecektir. Diğer oyuncularımız daha oynamaya tam hazır değil.  Şu ana kadar sahada uzun süre yer alan oyuncularımız değil. Daha ligin başındayız. Sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Hakettiğimiz puan ve puanlarla İnegöl´e döneceğiz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54