HAKEM OYUNCULARA ?ULAN? DEDİ

HAKEM OYUNCULARA ?ULAN? DEDİ

İnegölspor´un kendi sahasında 2-1 kaybettiği Gümüşhanespor maçı sonrası oyuncular ve teknik heyet maçın hakemine ateş püskürdü.

İnegölspor´un 2-1 kaybettiği Gümüşhanespor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Ömürcan Yıldırımlı, ?Söyleyecek pek bir şey yok. İlk yarıyı tam istediğimiz gibi kapattık, 1-0 öndeydik.İkinci yarı İnegölspor gibi oynayamadık, zaten adamların yüklenmesinden de belli.  Ben biraz da hakemde kabahat buluyorum. 10 kişi kalmışız, kendi sahamızda oynuyoruz,rakip takımabu kadar da müsamaha gösterilemez? dedi.

HAKEM ÇOK GARİP İNSAN

Yıldırımlı, ?Hakem çok garip bir insan??Tribünler önünde itiraz etmeyin´ diyor.Bu ne anlama geliyor, hiç itiraz hakkımız da mı yok. Böyle maç yönetilmez. 10 kişi oynuyoruz ama bizde de kabahat var, skoru koruyamıyoruz? şeklinde konuştu.

NETİCEYİ HAKEM TAYİN ETTİ

Maçın hakeminin maça damga vurduğunu ifade eden İnegölspor Yardımcı Antrenörü Eyüp Taş, ?Esasında söylenecek hem çok şey var hem de hiçbir şey yok. Şimdi maça daha başlamadan evvel 2 takım seyircileri, sporcuları olsun birbirlerini çok güzel karşıladılar. Güzel bir maç geçti, ilk devrede iyi oldu, rakibe göre iyi oynadık, orada 1-2 gol pozisyonu kaçırdık, neticede bir gol bulduk. Fakat ikinci yarıda bence kötü başlamamıza rağmen biraz düzeltir gibi olduk ama hakem maça damgayı vurdu.  Bizim stoper Bilal´i atınca 10 kişi kaldık. Hakem olmadık yerlerde bize düdük çaldı, olacak yerlerde onlara çaldı.Bence neticeyi hakem tayin etti? diye konuştu.

HAKEM OYUNCUYA ?KONUŞMA LAN´ DİYE BAĞIRDI

Hakemin oyuncular a?ulan´ diye hitap ettiğini ifade eden Taş, ?Kemal´e olsun sahanın içerisinde olsun, bir hakem oyuncuya ?ulan´ diye bahseder mi ya. ?Ulan´ diye bahsediyor affedersiniz. Zaten futbolcu yorgun, mücadeleden çıkmış, kafa yorgun oyuncu cevap veremiyor ama o halen ?konuşma lan´ diye bağırıyor. Olacak şey değil.Ben çözemedim. Ben hakemler hakkında hiç konuşmak istemem, ama ilk defa diyorum maça hakem damgayı vurdu? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07