HAKEM NETİCEYE TESİR ETTİ

HAKEM NETİCEYE TESİR ETTİ

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, hafta sonu ilçe stadından oynanan İnegölspor- Kartal maçında orta hakemin maçın neticesine tesir ettiğini öne sürdü.

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, Pazar günü oynanan ve 1-1 berabere biten İnegölspor-Kartalspor müsabakası sonrası açıklamalarda bulundu. Ligin bitimine 5 maç kaldığını belirten Korkmaz, bu maçları kazanıp rakiplerin puan kaybı yaşamalarını bekleyeceklerini söyledi.

 

HAKEM NETİCEYE TESİR ETTİ

İç sahadaki kayıpların sürdüğünü belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, “Bugün belki baskı kurduğumuz dakikalarda golü bulduk. Belki de çok pis bir pozisyonda, hiç olmayacak bir pozisyonda da golü yedik. Hakemin de çok kötü bir yönetim sergilediğini düşünüyorum. Üstteki takımlar da kazandı. Play-Off yolunda puan farkı 2 puan daha açıldı. Artık futbolcularımızın, teknik ekibimizin kendilerini daha iyi toparlayıp önümüzdeki 5 maçta daha iyi neticeler almasını bekliyoruz. Hakemin özellikle bu maçta neticeye tesir ettiğine inanıyorum. Bu ilk kez de değil, son da değil. Buradan federasyona sesleniyoruz, daha önce de defalarca seslendik. Alt liglerdeki biraz yönetimlere baksınlar. Söylenecek çok fazla bir şey yok. İnşallah Giresun’u yenerek, yolumuza devam ederiz. Üzgünüz ama bugün taraftar olarak, sayısal olarak az da olsa, coşkulu bir taraftarımız vardı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Burada centilmence bir maç izledik. Onlar da bu centilmenliğe gölge düşürmediler. İnşallah yolumuza devam ederiz. Artık kalan 5 maçımızı kazanıp, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Önümüzdeki 5 hafta bütün her şeyi ortaya çıkaracak inşallah” dedi.



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54