Hakem oyunu zorlaştırdı

Hakem oyunu zorlaştırdı

Süper Amatör B Grubu temsilcimiz Kafkasspor'un Teknik Direktörü Köksal Demiral, Duaçınarı müsabakasının zor geçtiğini, hakemin de verdiği kararlarla müsabakayı zorlaştırdığını belirtti.

Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, Duaçınarı deplasmanında aldıkları 2-2’lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

 POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK

Müsabaka ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kafkasspor Teknik Direktörü Köksal Demiral, “İlk yarıda maça iyi başladık. Bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Böyle olunca rakibin kendine olan güveni yerine geldi ve daha dirençli hale geldiler. Üstün oynadığımız ilk devreyi golsüz berabere kapattık. Rakip ikinci yarıya daha istekli başladı. Beklemediğimiz bir anda kalemizde golü gördük. Golün şokunu atlatamadan defansın bir anlık duraklamasından ikinci golü de yedik. 2-0 yenik duruma düştükten sonra takım olarak oyunu karşı tarafa yıktık. Kendi ceza alanı içine sıkışan rakibimizi hataya zorladık. Bu baskı sonucunda takımımız penaltı kazandı. Topun başına geçen Samet topu ağlara gönderdi. 2-1’den sonra rakibimiz çok sert oynamaya başladı. Rakibimiz oyunun durması için elinden geleni yaptı. Hakem de sertliğe ve oyunun sık sık durmasına göz yumdu. 2. golümüzü son dakikada Ömer tarafından kaydettik. Uzatma dakikalarında Duaçınarı’ndan 2 oyuncu kırımızı kart gördü” dedi.

 TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Kazanmaları gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını aktaran Demiral, “Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremeyince maç berabere bitti. Perşembe günü saat 15.00 kendi sahamızda Cihanspor ile karşılaşacağız. Takımıma güveniyorum, kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Bütün taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz. Taraftarlarımızın bugüne kadar bizlere gösterdikleri destek için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07