Hakeme sert tepki

Hakeme sert tepki

Yenicespor Genel Kaptanı Ali Göztepe, İznikspor karşısında aldıkları mağlubiyette verilen yanlı kararlardan dolayı hakem üçlüsüne ateş püskürdü.

Konu ile ilgili konuşan Genel Kaptan Göztepe, ?Geride bırakmış olduğumuz Süper Amatör Lig 17. hafta itibariyle haftasonu deplasmanda karşılaştığımız İznikspor maçından mağlubiyetle ayrılan taraf biz olduk. Haftaiçi takım antrenmanlarında bu haftanın önemini bilerek çalıştık. Bu maçtan alacağımız galibiyetle Play-Off kapıları ardına kadar aralanacağının bilincindeydik. Bu süre zarfı içerisinde aldığımız galibiyetler ve mağlubiyetlerde hiçbir zaman kulübümüz adına hakemlerimize karşı bir serzenişte bulunmadık. Kulübümüzün yapısı gereği bu tür davranışlardan uzak durup sporun Fair-Play çerçevesi içerisinde faaliyetlendirilebileceği hususundan ödün vermedik. Ancak mücadelemizi sahada bu hafta İznikspor ile etmek yerine bizi bu ateş çemberin içerisine çekmeye çalışan bir hakem üçlüsü ile vereceğimizi hesaba katmadık. Maç esnasında adil olmayan ve yanlı bir yönetim gösteren, bunu söylem ve hareketleri ile dile getiren, maç bitiminde genel kaptandan helallik isteyen orta hakemi Yenicespor olarak esefle kınıyoruz. Hakemlerinde birer insan olduğunun, maç içerisinde elbetteki vereceği tüm kararların doğru olamayabileceğinin bilincindeyiz ancak verilen faullerin ve sarı kartların iki takım arasındaki orantısızlığı, çalınmayan penaltımız, verilen kırmızı kart ve teknik direktörümüzün tribüne gönderilmesi maçın hakemi Ata Bayraktar´ın yanlı ve adaletsiz yönetiminin göstergeleridir. Verilen ve verilmeyen kararlardan dolayı yapabileceğimiz itirazlarla ilgili hiçbir makam bulunmadığı için hakem üçlüsünü Allah´a havale ediyoruz.?

İZNİKSPOR´A TEŞEKKÜR

?Buraya kadar alınterimiz ve mücadelemiz ile geldik, bundan sonra da sahadaki iyi futbolumuz ve mücadelemiz ile hakettiğimiz yerlere geleceğimizin bilincindeyiz. Sahada teknik olarak daha iyi mücadele eden yanlı bir hakem var iken, bu maç ile alakalı konuşacağımız pek birşey bulunmamaktadır. İznikspor´u galibiyetinde dolayı tebrik ederiz. Bizi İznik´te iyi ağırlayan İznikspor yönetimine teşekkür ediyoruz. Bizi bu ateş çemberinin içine çekmeye çalışanlarada bu işlere alet olmayacağımızı buradan bildiririz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24