www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Hakemi aşamadık

Hakemi aşamadık

Kurtuluşspor Teknik Direktörü Murat Endes, 3-2 kaybettikleri Burgazspor maçında hakemin bir tek rakip formayı giymediğini söyledi.

Burgaz maçının ardından açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Teknik Direktörü Murat Endes, "Bir takımdan müsabakayı alıp, diğer takıma verebilmek gerçekten yetenek işi. Bende bu yeteneğe sahip olan bu hakem kardeşimizi gönülden kutluyorum. İşini saha içinde layıkıyla yaptı. Bir tek üzerindeki formaya bakıp hangi kurumu temsil ettiğini düşünmemiz Lazım. Hakemlik zor zanaat, duygularla düşüncelerle hakemlik yapılmaz. Gördüğünü çalarsın düşündüğünü değil"

SONUNA KADAR VARIZ

Müsabaka ile ilgili anlatılacak çok fazla bir şey olmadığını düşünüyorum. Mağlup olmayan takım yok. Bu ilk ve son da olmayacak. Ligde alınan bu haftaki sonuçlar neticesinde lig tekrar başladı. Yarışın içerisine iki takım daha girdi ve bu görüntü bu sürecin lig sonuna kadar süreceğini gösteriyor. Kurtuluşspor olarak bizde bu işin içinde olabilmek adına elimizden gelen her şeyi ortaya koyacak, bu işin peşini bırakmayacağız. Aslan gibi sporculara sahibiz. Ben onların arkasına sonuna kadar varım. Başarırız ya da başaramayız. Kulüp olarak bildiğimiz yoldan, çalışmaktan, prensiplerimizden asla vazgeçmeyiz. Sadece avantajı kaçırdığımızı düşünüyorum"

HABER: Murat Kaygusuz



  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,93% -0,36
  • GRAM ALTIN

    2324,18% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00