?HAKEMİN KARARINA ANLAM VEREMEDİK?

?HAKEMİN KARARINA ANLAM VEREMEDİK?

Kurtuluşspor Başkan Yardımcısı İbrahim Demirtaş, Duaçınarı müsabakasında sahaya giren şahsın kendi kulüpleriyle bir bağının olmadığını belirterek, hakemin maçı tatil etmesine bir anlam veremediklerini söyledi.

 

Süper Amatör Lig temsilcimiz Kurtuluşspor´un bu hafta sahasında karşılaştığı Duaçınarı maçının 25. dakikasında sahaya giren bir taraftar maçın tatil edilmesine sebep olmuştu. Kurtuluşspor Kulübü, maçın hakem tarafından tatil edilmesine itiraz etti. Sahaya atlayan taraftarın kendileriyle bir ilgisinin olmadığını savunan Kurtuluşspor Kulübü,İl Tertip Komitesi´ne başvuru yaptı.

 

TEKRARI TALEP EDİLECEK

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Başkan Yardımcısı İbrahim Demirtaş, sahaya giren şahsın kendi kulüpleriyle bir bağının olmadığını belirterek, hakemin maçı tatil etmesine bir anlam veremediğini söyledi. Demirtaş, karşılaşmanın tatil edilmesini kabul etmediklerini, karşılaşmanın tekrarını talep ettiklerini söyledi.

 

TEDBİRLER YETERSİZDİ

?Bursa´da oynadığımız maçlarda emniyet tarafından güvenlik tedbirleri daha fazla oluyor? diyerek sözlerine devam eden Demirtaş,?Duaçınar maçımızda emniyet tedbirleri yetersizdi. Kulüp olarak gerekirse Tribünleri boşatabileceğimizi söyledik buna rağmen hakem maçı oynatmadı. Karşılaşmayı yöneten hakemi ve sahaya atlayan taraftarı kınıyorum. Duaçınar kulübü ile yıllardır dostluğumuz devam ediyor. DuaçınarsporKulüp Başkanı Çetin Yıldız´a maç öncesi dostluğumuzun devam etmesi için çiçek verdik. Kendisini kulübümüzde ağırladık. Ayrıca Çetin Yıldız,yaşanan olaylarda kulübümüzün bir suçu olmadığını ve maçın yeniden oynanması gerektiğini İl Tertip Komitesine yazılı ve sözlü bildirdi? şeklinde konuştu.

 

MUTLAK GALİBİYET GEREKİYOR

Demirtaş son olarak, ?Haftasonu İnegöl Sanayi Sahası´nda saat 16.00´da karşılaşacağımız Gençlergücüspor maçından mutlaka üç puan almamız gerekiyor. Futbolseverleri maça bekliyoruz. Güzel bir futbol izleteceğimize inanıyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54