HAKSIZLIĞIN ÜZERİNE HAK BİNA EDİLEMEZ

   HAKSIZLIĞIN ÜZERİNE HAK BİNA EDİLEMEZ

Millet Partisi İlçe Başkanı Mahmut Çil, haksızlığın üzerine Hakk'ın bina edilemeyeceğini belirterek, Acaba ne zaman hakka hukuka dayalı, demokrasinin gerçek anlamda tecelli ettiği barajsız bir seçim yapacağız?”dedi.

Millet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Mahmut Çil, hükümeti eleştirdiği yazılı açıklamasında şunları söyledi. Genel Başkanımız Sayın Aykut Edibali`nin herkese selamı var.Türkiye'nin karanlık günlerden geçtiğini, bunun sorumlusunun da Cumhurbaşkanı ve hükümet olduğunu söyleyen Edibali ``Bu seçimlerde milletimiz iktidara istirahat vermelidir.`` diyor.”Bugün adalet mekanizması tarumar edilmiştir. Adalet intikam için kullanılmaktadır. Bir topluluğu ezmek için kullanılmaktadır. Adalet diye Bir şey kalmamış,zulüm her yanı sarmıştır.Devlet nazik,bilimsel ve hassas bir şekilde yönetilmelidir.Ama ne yazık ki intikam için Türkiye'yi seferber ediyorlar.Bu sürdürülemez. Türkiye'nin zulüm döneminden adalet dönemine geçmesine şiddetle ihtiyaç vardır...” diyerek kin ve nefret söylemlerinden öte barış,kardeşlik ve uzlaşmacı söylemlere ihtiyaç olduğunu vurguluyor.          Bu düzlemde ifade etmek gerekirse, İktidar olmanın bilincine varamamış AKP, tutturmuş ``Onlar konuşur AK Parti yapar`` diye slogan atıyor.Dünyanın her yerinde,yolu da, köprüyü de, barajları, hava alanlarını da iktidarlar yapıyor.Bunlar herhalde normal görevlerini yapınca ekstradan bir şeyler yaptıklarını sanıyorlar.”dedi.

 MİLLETİMİZ DAHA İYİLERİNE LAYIK

Elbette muhalefet konuşacak, iktidar yapacak” diyen Çil, Bundan daha doğal ne olabilir ki. İş Sayın Demirel`in fıkra gibi konuşmasına benziyor. Demirel yıllarca büyük kitlelere .``Arabistan bize petrol satıyor, biz de Arabistan'dan petrol alıyoruz.``deyince millet basıyor alkışı.Ardından Hala bunu anlamayanlar var bu ülkede” deyince de herkes yuh çekiyor.Daha sonra da Onlar da sizin gibi buna inanacaklar” dediğinde de yeniden alkış tufanı  kopuyor. Bu tür komikliklere artık yer yok diyoruz, ama maalesef oluyor. Bu durum ülkede hala iktidar sorunu kadar muhalefet sorununun da var olduğunu gösteriyor. Birbirlerini aşağılamak, alaya almak gibi nezaketten uzak paylamalarla geçip giden bir seçim süreci daha yaşıyoruz. Haksızlığın üzerine hak bina edilemez.Acaba ne zaman hakka hukuka dayalı, demokrasinin gerçek anlamda tecelli ettiği barajsız bir seçim yapacağız? Zulüm abat olmaz. Elbette bu millet daha iyilere layıktır.”dedi.

 

 



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24