Halep´e Yardım Eli

Halep´e Yardım Eli

Okyanus Koleji, İHH İnegöl Şubesi tarafından başlatılan ?Halep Yanıyor, İnsanlar Ölüyor? yardım kampanyasına 130 çuval un bağışında bulundu.

Okyanus Koleji Müdürlüğü´nce tüm veli ve öğrencilere en çok yardım toplayan sınıfa ödül verileceği duyuruldu. Heyecanla birbirleri ile yarışan sınıflar en çok yardımı toplayabilmek için hafta boyunca yakınlarına duyurular yaptılar. Bu yarışın sonunda Özel İnegöl Okyanus Koleji Ortaokulu sınıflarından 6/B en çok yardımı toplayan sınıf olarak ödül almayı hak etti.

 130 ÇUVAL UN TOPLANDI

Toplamda tüm Okyanus Koleji öğrencileri kampanya için 130 çuval(6,5 ton) un topladılar. Toplanan unlar 25 Kasım Cuma günü Okyanus Koleji Kampüsü´ne gelen yardım kampanyası aracına öğrenciler ile birlikte yüklendi.

 GÖZYAŞLARI DİNSİN

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel İnegöl Okyanus Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Baştürk,?Amacımız öğrencilerimize yardımlaşmayı öğretmek, zor durumda olan Müslüman kardeşlerimize bir nebze de olsa buradan yardım etmek ve onların üzüntülerini paylaşmaktır. Öğrencilerimiz ?Halep yanıyor´ kampanyasını ailelerini ve çevrelerine anlatarak büyük katkıda bulunmuşlardır. Büyük bir özveri ile destek veren öğrencilerimize ve velilerimize, hayırsever İnegöl halkımıza ve Okyanus çalışanlarına teşekkür ederim.Tek isteğimiz komşu ülkemiz olan Suriye´de gözyaşı ve üzüntünün dinmesi ve onların normal hayat yaşantılarına dönmeleridir? ifadelerini kullandı.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10272,75%-0,04
  • DOLAR

    32,28% -0,17
  • EURO

    34,79% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2407,80% 0,62
  • Ç. ALTIN

    3900,49% 0,32